Ufuk 1985, Tüm balık sevdalılarına mersinden selam ederim, Halen uzatmalı universite öğrencisiym ve turizm sektöründe çalışmaktayım. 2.70 lik fiber tekne ve elimizde rat ile Mersin sahillerinde gece gündüz balık peşindeyiz =) yeni başladım sayılır, Bilgi paylaşıldıkça çoğalır, forumdaki abi/kardeş ve ustalarımızdan öğrendiklerimle daha iyi avlar yaparız umarım. herkese selam ve saygılar, Rastgele...
evet,ama yeterınce yaşadığımı düşünüyorum mersınde boş zaman oldukça oralardayım yıne,kımbilir ,çıkarız belki balığa baraber..
inşallah... beklerim herzaman teknem biraz ufak ama... zaten bu ara yeni fikirlere yeni yöntemlere ihtiyacım var resmen balık kesildi bu ara veya bana denk gelmiyo
Evet, dedim ki Ufuk ikinci üyelik almış, akıllı da çocuk aslında ama neden bilgileri bu kadar benzer ki dedim. Hey Allah'ım. Yok yahu, Ufuk seni kandırıyor.
Kardeş hoş geldin koşmaya devam ama "TEKEL)inle tut eLimi,(ALKOL)larına sar beni,n(EFES)ine bile muhtacım" bizim sularda tehlikelidir bilesin. Ayağını sıkı basmadınmı SG ye telefon gerekmekte
ufuk, en son seninle çıktığımızda elimiz boş döndük, ben bir gün sonra aradım sen müsait olamadın ya, yine iyi balık yaptı ya, geçende sırtıyla aldık biraz bişeyler... Seninle olan şanssızlığı kırmamız lazım, yeni yerler keşfettim, gelince muhakkak ara...
Onlada olmuyo onsuzda abi neredir o keşfettiğn yerler benlede paylaşsan =) zira kaçtır 3 -5 parça ufaklıkla dönüyorum yaa :S bu ara mersin pek balık yapmıyomu benim şansımmı yok bilemedim...