mersin'den selamlar arkadaşlar.. 38 yaşımdayım.. anadolu üniversitesi i.i.b.f. iktisat bölümü mezunuyum.. mersin'de kurulu yapı ve madencilik şirketim var.. yapı uygulamaları taşeronluğu, yapı malzemesi satışı ve metalik madenler ticaretiyle iştigal ediyorum.. evliyim.. bir de kızım var.. adı deniz.. rahmetli babamdan mirastır; balık avı tutkum var.. fırsat buldukça ve hatta fırsat yaratarak balık avı yapmak en büyük keyiflerimden biri; tıpkı sizler gibi.. hafta sonları mersin balıkçı barınağı'ndan zeki kaptan'ın teknesini kiralayarak 8-30 kulaç bölgelerde av yapıyorum, bazen taşucu'nda balık avı turlarına katılıyorum.. kimi zaman da evimin yakınlarında, viranşehir'de kıyıdan olta sallıyorum.. bir süredir bu platformda pek çok bilgiye erişme imkanım oldu.. artık üyeniz olarak katkı sağlamaya da çalışacağım.. selamlar ve sevgiler sunuyorum yeniden.. Ömer Efe Mersin
Hoşgeldiniz ömer bey, kendinizi iyi tanıtan bir mesaj yazmışsınız.Umarım bu ortamda aradığınız bilgi ve dostluklara kavuşursunuz iyi günler...
hoşgeldin ömerefe kardeş, ben de yeni sayılırım, mersinden. burada balıkçılıkla ilgili hemen herşey var. keyifli dakikalar geçirmeniz dileğiyle.
ömer abi hoşgeldin keyifli paylaşımlar mersinli balıkçılar olarak bir org.da beraber av yaparız inşallah
Hos geldiniz Omer kardesim. Sizlerinde degerli katkılarıyla arsivimiz dahada zenginleyecektir. Keyifli paylasımlar dilerim. Deniz yegeniminde gozlerinden operim. Artık onun eline de 1000 lık bir makina tutusturursun sanırım.Tevfik.
Hoşgeldin. Oldukça hoş olan bir giriş yapmışsınız. Umarım burada olduğunuz sürece de hoş vakitler geçirirsiniz. Benim mesajım da oldukça hoş oldu