Arkadaşlar merhaba. bu benim ilk raporum. ömer333 abimize özendim bende bir karakulak tuttum. Mezitli sahilinde akşam üstü öylesine bi gideyimde atayım dedim daha 2. atışımda bu güzel balık geldi. 1 tanede kaçırdım. oltayı attığım yer kayalık olduğu için balık hemen kayaya girmeye çalışıyor. balığı aldım oradaki herkes şaşırdı. çünkü o sıra pek balık alan yoktu kıyıdan. neyse herkese bol şans. hoşçakalın. ya bir türlü resim nasıl ekleniyor bulamadım. yapabilirsem hemen eklerim resmi.
Merhaba Ahmet, Asagidaki linke bir bak istersen.. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=27041
hop takasuzbalıkcı, mezitlinin neresinde, yem neydi yöntem neydi, makinen neydi, biraz detaylı yazarsan çok memnun oluruz. resim çok önemli değil karakulak biliyoruz zaten. bu aralar mersin iyi balık yapıyor. mayıs ayı bereketli geçiyor özellikle 15 inden sonra, ustalar haklıymış. başarılarının devamını dilerim. ama karakulak dip balığı diye biliyorum, bu aralar dipten dil ve kuppesten başka balık çekemiyoruz kıyıdan.
mercury mercury kardeş yer mezitlinin dersinin olduğu yer ile taşkıran arasında değişiyor. ben oralardan 2 hafta önce bir levrek bir de geçen hafta bi karakulak aldım ikiside kayda değer. bu arada resim için yardımcı olan arkadaşıma teşekkür ederim. en kısa zamanda yükleyeceğim
teşekkürler, karakulak çok iyi gözüküyor, ispendek biraz küçükmüş ama olsun. biz onu bile bulamıyoruz. avların daim olsun.
ahmet kardeşim karakulak çok güzel zaten bu balığın özelliği kıyıya gelene kadar çok rahat çekersin ama kıyıya gelpte kayaları görünce çıldırıp oltaya son birhamleyle çok kötü basıyor orda oltayı patlatmassan balığı alıyorsun.o yüzden avından ençok zevk aldığım balıktır ..rasgele
Uzun bir süre sonra sınavlarımın bitmesi ve evime dönmemle birlikte foruma girme şansı buldum bugün. Benim de Mersin'de tanıştığım bir balık bu karakulak . İlk yakaladığımda limanda yanlızdım yanımda ışık yoktu levrek çektim sandım çığlık atmıştım sevinçten . Çekmesi son derece zevkli bir balık. Umarım daha güzellerini , daha iyilerini yakalarsınız rastgele...