HERKESE İYİ GÜNLER. sabah suyunda tüy ile yaptığım avda aşağıdaki güzelleri aldım.çok güzel balık olmasına rağmen malesef kuyruğundan yakalan kolyoslar takımlarımı hep karıştırdı ve avım kısa sürdü.yemli denemelerimde ise fazla verim alamadım denizin dibi sankı kaynıyor gibi 100 lük kurşunum birtürlü dipte durmuyordu devamlı kalkıp iniyordu.rüzgar çıkınca dalga da biraz arttı riske girmeden avımı sonlandırdım. [/URL]
Tebrikler. Mersin'de kolyoz ve mercan kırmasından başka balık kalmadı sanırım. Bir de bol miktarda kupes var. Rastgele
aslında çeşit bol geçen haftaki avımızda 13 çeşit balık yakalamıştık.bu hafta çeşit az.mercan kırması lezzet olarak güzel ben beğeniyorum sadece biraz daha fazla kızartılması gerekiyor.kolyosuda fleto yapıp yemek lazım kısık ateşte kapak kapalı olsun offff offffoffff
Tebrikler, kimbilir ne keyifli olmuştur :clap2: keşke yanınıza birkaç takım daha almış olsaydınız, av devam ederdi
Tebrikler çok güzel balıklar, ayrıca avıda tadında sonlandırmışsınız, elinize sağlık, böylesi nice keyifli ve bereketli avlar dilerim.