MERSİNLİ ARKADAŞLAR yardım...PAZARA KADAR...

Konu, 'Bölgeler' kısmında alperix tarafından paylaşıldı.

1. alperix

alperix ALPER

Arkadaşlarr bu pazar günü hem piknik hemde balık tutma keyfini yaşayabileceğim bilgiğiniz yerler varmı...pazar gününe kadar bana fikirlerinizi söylerseni sevinirim saygılar...

2. lordbarbaros

lordbarbaros Barbaros YURTTAGÜL

En İyi Avı:
    Çipura, 1 kg.
    bulursanız banada söyleyin

3. adoli

adoli

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    levrek 1000 gr
    narlıkuyu'yu geçtikten sonra(tabi eski yolu kullanacaksınız) solda piknik ve mesire alanı vardır.içeri girdikten sonra arabayı park edip aşağıya doğru yürürseniz güzel avlaklar bulabilirsiniz.

4. alpperr

alpperr alper

Narlıkuyu olabilir,silifke taraflarına gidebilirim derseniz boğsak güzel bir alternatif olabilir, deniz çalkantılı olsa dahi boğsak biraz daha korunaklı olduğu için deniz genellikle sakin oluyor... Balık yakalayamasanız dahi ufak balıkların oltaya vurmasıyla balık heyecanı yaşayabilirsiniz...

5. Dayı33

Dayı33 Harun Karaca

mersinde piknik +balık keyfi yaşanabilen en iyi yerlerden biride akyardır tavsiye edilir

6. attakkann1

attakkann1 atakan

ya ben dağa önce hiç balık tutmadım ama bu yaz temmuz ayında tammuzdan ağustosa kadar susan oğluna varmadan olbios hoteli var mersinliler bilir işte ben hemen yanındaki sitede kalıcam bana bu civarlarda bılk tutabileceğim biyer söylermisiniz ve bu civardaki balıklara göre olta fln çunku hiç bir bilgim yok lütfen yardım edin