Levrek akşama çok yakın 3. atışımda aldım. İlk su üstü levreğim. Herkesin çokca gittiği ama benim ilk denediğim yer olan bloklardan aldım.Benim için güzel deneyim oldu 43 cm kamış: Fladen maximum total flexx 2.40 misina: ghost nippon 20 mm sahte: rover98 g15r
MAŞAALLAH PAŞA'NIN DA DURUŞU BİR BAŞKA OLUYOR Reşat Kardeş merhaba.Allah daim etsin inşaallah.Kullanmış olduğunuz ekipmanı da detayı ile yazmışsınız.Doğrusu da bu zaten.PAYLAŞILAN BİLGİLER , DALINDA OLMUŞ MEYVA GİBİ TATLI VE FAYDALIDIR.Sizden ufak bir ricam olacak.Kullanmış olduğunuz rapalayı çekerken , aksiyon veriyormusunuz?Yoksa düz mü çekiyorsunuz?Birde makinadan gelen misinaya , klipsli fırdöndü mü , rapala fırdöndüsü(ispanyol fırdöndü) veya fırdöndü kullanmadan direk makinadan gelen misinaya rapalayı mı takıyorsunuz?Eğer sakıncası yoksa tabi.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Bursa'dan , Mersin'li Levrek Ustalarından Reşat Kardeş'e kucak dolusu selâmlar...MAŞAALLAH USTALARIN DA HALİ BİR BAŞKA OLUYOR.ALLAH DAİM ETSİN İNŞAALLAH.RAPORLARIN DEVAMINI DA SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ.reeling mrsparkle
Ve aleyküm selam. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Evet aksiyon veriyorum. Tam olarak wtd gibi değil. Bana hızlı geliyor wtd. Çünkü akya gibi hızlı bir balık bile atlayıp alamadığı için bir avımda, daha yavaş yapmaya karar verdim. Saniyede 2 kere kadar hızım. Ana beden 0,20 ve ucunda küçük bir fırdöndülü klips var. Çekeri 5kg kadar. rapala klipsi kullanmıyorum. Yalnız klipsin ucu yuvarlak. Rapala klipsi gibi yani. Aslında tercihim klipssiz kullanmak ama sahte değiştirmek zor oluyor. Rapalayı düz çekerek levrek yakalamak herhalde imkansız. Ki aksiyonlu farklı su üstülerle bile yakalayamadım. G15R sahtesini de yeni alabildim, piyasada yoktu. Lucky Craft sahtem vardı takip dahi alamadım. Ama G15R ile kefal bile takip ediyor. Zaten anlatmama gerek yok kendini fazlasıyla ispatlamış bir sahte.
Merhaba, Afiyetle yersiniz inşallah, daha iyileri de nasip olur.. G15R sahtesini sitelerde arattım ama bulamadılar, biraz daha açıklamanız mümkün mü ? Rastgele..
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben Adana'dan Mersin'e sürekli at çek için gidiyorum ama maalesef elim hep boş dönüyorum. Bana mera için yer tavsiye edebilecek var mı özelden?