Bot konusunda tecrübesi olanlara sormak istiyorum 3metre ahşap taban bir bot ve 4 zamanlı yamaha 5 hp bir motorla 10kmlik bir mesafeyi rüzgarsız bir havada 2 kişi ile ne kadar zamanda alabilirim.
bak şimdi bunu bende merak ettim. böyle bi sayfa açılsada herkes kendi botunu motorunu falan yazsa nekadar hızlı gittini yazsa çok faydalı olur.
Sınav sorusu gibi. A) 45 dk B)1 saat C) 1:15 D) 2 saat E) Hiç biri, 10 km gitmez benzin biter. Cevaplayana (sıyırmadan) , bravo doğrusu.
Suadiye-Kartal arasını bir yaz günü gitmiştim. Fakat bot 3,60, motor da 8 BG 2 zamanlıydı. Her zaman son gaz gidemiyorsunuz, zaman zaman gaz kesmek gerekiyordu. O mesafe de yaklaşık 9-10 km vardır diye tahmin ediyorum. Zaman ölçtük 1 saate çok yakındı. Sizin de 1 saatin altında o mesafeye ulaşacağınızı tahmin ediyorum.
bak şimdi bizim yeğenlerin 3metre 10 santim botu var. 6 beygirde 4 zamanlı motorları var. ama bi farkı var botun altı fiber tabanlı. onlar normal botlardan azıcık daha iyi gider. fiber suyun üstünde daha iyi kayar anladınmı. şimdi bostancıdan adalara gittiler. yarım saat falan sürmüş öle dediler . iki kişi gittiler. bostancıdan adalar nerden baksan 5 6 kilometre vardır. tamgazda gitselerdi 25 dakkada falan giderlermiş öyle dediler. sen ona göre hesap et işte.
ergin bey konuyla tamamen alakasız olacak ama zaten çözülmüş bu gün trabzonda 2.el honda, yamaha aradım 5 6 beygir 4 zamanlı bulamadım. cyr acaba samsun taraflarında bildiğiniz gördüğünüz varmıdır?