Arkadaşlar iki üç aile olarak İstanbul'a yakın tatlı veya tuzlu su balık avı ve ailece piknik yapabileceğimiz mesire yani piknik alanları hakkında sizlerden yardım istiyorum şöyle güzel bir hafta sonu geçirebileceğimiz nereleri var yardımcı olursanız çok sevinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
bildiğim kadarıyla kemerburgaz göktürk köyünü geçtikten sonra ağaçlı köyü istikametinde ufak göller var gölleri yoldan görebilirsiniz oralarda tatlısu avı yapılabilir göl çevrelerinde veya müsait gördüğünüz herhangi bir yerde piknik yapabilirsiniz yada yine aynı yol üstünde ağaçlı köyünü geçtikten sonra karadeniz sahiline ulaşabilirsiniz hava güzelse ve deniz dalgasızsa denize girebilir ve o bölgeden olta atıp şansınız varsa kalkan yakalayabilirsiniz. * not : eger deniz dalgalıysa veya yüzmekle aranız pek yoksa denize girmeyin derim su birden derinleşiyo ve dalgalar içeri çekebiliyo 2 yıl önce dalgalar gözümüzün önünde 2 kuzeni kumlardan aldı ve yanlızca birini geri verdi ...
Barış kardeşim verdiğin değerli bilgiler için teşekkürler Evet diğer arkadaşlardanda yardım bekliyorum özellikle kendisi gidip bizzat görenlerin tavsiyelerini bekliyorum arkadaşlar
öncelikle anadolu yakasındamısın. eğer anadolu yakasında isen hem tatlı su hem tuzlu su hemde ailecek piknik yapıp hatta kamp yapabileceğin tek adres bence şile-ağva-yeşilçay müthiş bir yer sonsuz derecede tavsiye ederim yada. kefken kerpe yi tavsiye ederim buralar çok güzel ve insanı aşık edecek bir yer kısacası yalancı cennet diyebilirim.. bunları değerlendir. sevgiyle kal
Rica ederim nedemek buralar benim iyikötü bildiğim ve gittiğim yerler yanlız Kurtuluş arkadaşımın dediği yerlerin de methini çok duyduğumu eklemek isterim. Gidip görme fırsatım hiç olmadı ama benim dediğim yerede orayada gidip karşılaştırma fırsatı olan arkadaşlarım oraları daha çok beğenmişler arada bayagı fark var diyolar. Eğer imkanınız varsa Kurtuluş arkadaşımın dediği yerleri pasgeçmeyin derim
Sayın kurtuluş kardeş öncelikle tavsiyen için çok teşekkür ederim Ağva'nın methini bende çok duydum fakat burada tatlı su ve tuzlu su avı olarak neler hangi balık türleri hangi takım ve yem ile olabilir biraz daha konuyu açarsan memnun olurum sağlıcakla kal
mustafa kardeş istanbulun her iki tarafındada içinde göl olan çok güzel mesire alanı var sen ne taraftakine gitmek istersin
yok tarkanım mesela imrahor göleti mesela aydos samandıra göleti bu iki yer gerçekten görsel olarak çok güzel yerlerdir içlerindede hertürlü ihtiyacı giderecek yerler mevcuttur balık dersen az çok balıkta çıkar giriş ücretleride cüzi bir rakamdır
Sayın Aytekin Bey öncelikle tercihim Avrupa Yakası olacaktır ama önemli olan iki-üç aile C.Tesi akşamından gidip hem kamp hem piknik hemde tatlı veya tuzlu su balık avı yapabileceğimiz bir yer olması önemli Bir kaç yer adı verebilirmisiniz ? Tabi çok uzak olmaması kaydı ile yardımcı olursanız sevinirim Sağlıcakla kalın
Sayın Kurtuluş kardeşim Şile Ağva'da araba ile kamp yapabileceğimiz bir ortam var mı tavsiye edermisiniz Verdiğiniz ve vereceğiniz bilgiler için teşekkürler
sevgili yakamoz. ağva yeşilçay: bir tarafdan göksu deresi ve bir tarafdan yeşilçay ın karadenizle sevgilye kucaklaştığı bir ortamdır. biliyorsun ki tatlı su olarak bu bölgede tatlısu levreği ve kefal çıkmakda. ama bu ırmakların denizle birleştiği yede ii miktarda levreğin oldunu biliyorum. bu levrekler kefal yavruları için o bölgeyi mesken tutmuşlardır. bence git ve ailenle müthiş bir kamp geçir . sonra gelince bize raporları ulaştır. zaten size bahsetdiğim yerler başlı başına bir balıkçı kasabasıdır. emin ol size orda o kadar yardım edecekler ki hatta siz bile şaşıracaksınız. sevgiyle kal...
Sevgili Kurtuluş kardeşim son olarak bir şey daha sormak istiyorum Burada sizin özellikle tavsiye edeceğiniz bir bölge var mı ?....... Yapacağımız av için yanımıza yem ve takım olrak ne almamızı tavsiye edersin biliyorsunuz ki her bölgenin yem alışkanlığı ve takımı farklı olabiliyor Verdiğiniz bilgiler için sonsuz teşekkürler Sağlıcakla kalman dileğimle
abi bölgeyyi zaten söylüyorum. takım olarak ne var ne yok topla git sen dedimya eski bir balıkçı kasabası orası orda sana en güzel şekilde yardımcı olacaklardır. bir kaç tane kıbrıs : kefal için 0.40 misina zenginleştirilmiş iğneler. kurşun kargaburun bıçak ve en önnemlisi kamışları almayı unutma. abi sen git orda sana yardımcı olacak çok kişi çıkacaktır merak etme. sevgiyle kal...
Gösterdiğin ilgi ve alaka için çok teşekkür eder Avlarının ve ömrünün bereketli geçmesini temenni ederim
rica ederim abi nedemek yardımcı olabildiysek ne mutlu türküm diyene. ii tatiller ve bol avlar rastgele . sevgiyle kal...
bu şekilde bir kamp düşünüyorsanız bende kurtuluşa katılıyorum ağvaya gidin sahildeki kampigte kalırsınız ister derede ister denizde avlanırsınız ağvayı gözünüzde büyütmenize gerek yok küçük ve çok güzel bir yerdir
Aytekin Bey size'de ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim verdiğiniz bu değerli bilgiler benim için önemli Kafamızda alternatif olarak düşündüğümüz bir yerde Tayakadın Gölü acaba burası için yorumlarınız nelerdir piknik yapıp gölünde balık avı yapabilirmiyiz Ortamı nasıl ve balık türü olarak ne avlama imkanımız olur Vereceğiniz bilgiler için teşekkürler Sağlıklı huzurlu ve bereketli günler dilerim