abilerim kardeşleim benim size çok önemli bi sorum var benim çok yakın bi arkadaşım meslek lisesi ikinci sınıfta ve lise üçte öss ye girm hakkı varmı yokmu onu öğrenmeye çalışıyoruz böyle bişe duyduk ama doğrumu diğilmi bilmiyoruz bu konuyla ilgili kesin bilgi sahibi varsa lütfen yardımcı olsun çok önemli benim
Hayır yok. Ancak 4. sınıfta girebilir. Sınava girdikten sonra istediği yeri kazanırsa kazanır, kazanamazsa da lisedeki branşı ile ilgili bölüme direk kayıt olabilir.
bi arkadaş girdi sınawa ama kazanamadı eğer öyle bişe varsa özleme bende yardımcı olucam sıkı çalışıcak sennur abla eminmisin böyle bişe olmadığına?
şöyle bişey var sennur abla mesela lise bitti ama alttan dersin var veremesende sınawı kazandığın için okul seni mezun etmek zorunda bide sınava giren bi başka arkadaş olunca iyice ümitlendim öyle bişe olabilir diye :/
Furkan sınıfta kalma diye bir şey günümüzde çok zorlaştı.Bundan yaklaşık 15 sene evvel yd.sb. öğretmenliğim sırasında bir kaç kişiyi sınıfta bırakmıştım; müüdür çok bozulmuştu 'başıma bi sürü iş açtın' diye. Ek sınav, tek ders sınavı vs. bir sürü sınav hakkı var. Yeterki sınava girilmiş, boş kağıt verilmiş olmasın. Hele ÖSS kazanmış bir öğrenci okulun medar-ı iftarıdır. Ne yapar eder mezun ederler.