Mikado Airspace

Konu, 'Makineler' kısmında vetserhat tarafından paylaşıldı.

1. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    Bilmiyorum Turkiyede var mi ama Polonya da giderek populer olan bir model bu....
    tamamen metalden olusan bir makine. herhangi bir plastik aksam icermiyor. bakimi ve kullanimi cok kolay oldugu soyleniyor.... linte yapilan testi var.... uygun fiyati da cabasi..... spin makinesi almayi dusunup Shimano-Daiwa kavgasindan sIkIlan dostlar icin degerlendirilebilecek bir alternatif olarak paylasmak istedim...

http://www.mikado.pl/en/mikado-airspace-4008-fd-reel-test/

2. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Ne malıdır,kaça satılır Serhatım,deyiver hele.

3. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
  4. undesirable

undesirable Yiğit

Sanırım bu makineyi üreten fabrika aynı tasarım fakat değişik isimlerle farklı markalara ürün çıkarıyor. Zira bu makine Türkiye pazarında Trabucco Airblade olarak tanınıyor. Şimdiye kadar ki kullanıcı yorumları da pek iç açıcı değil.

Bir zamanlar görüntüsü ile benim de dikkatimi çeken bir modeldi ancak kullanıcı yorumları pek olumlu olmayınca almaktan vazgeçtim. Bir de makinenin içinin açılamaması gibi bir durum söz konusu. Gövde kapaklarında herhangi bir vida bulunmuyor dolayısıyla aşağıdaki linkte olduğu gibi ilk arızada çöpe gitmekten başka seçeneği yok gibi.

http://www.youtube.com/watch?v=vmwyuVmc-Uo&feature=youtu.be

Videoda görüldüğü gibi makara yukarı aşağı hareket etmiyor. Açıkça şaft tahrik sisteminde bir sıkıntı olduğu aşikar fakat makine açılamadığı için tamir etmek şöyle dursun sorunu anlamak bile bir çok kullanıcı için imkansız.

5. arkadas

arkadas ibrahim

6. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg
  7. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg

abim yazını görmedim kusura bakma ya cepten girmiştim şimdi pcden bakınca gördüm

8. undesirable

undesirable Yiğit

Estağfurullah abi ne kusuru. Telefondan bağlandığımda aynı şey benimde sık sık başıma gelir.

9. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    iste forumun guzelligi burda. bilgilerimizi deneyimlerimizi paylasiyoruz....
    acikcasi ben bu makineyi fuarda gordum cok hafif ve degisik bir goruntusu var. kullanip test etmedim zira bir makine daha alirsam hanim eve sokmayacak :) ama okudugum kadari ile yorumlar hep olumlu idi.... Trabucco ile benziyor yapi olarak ama uretici aynimidir degilmidir bilmiyorum.....

10. furunotr

furunotr Haluk

Muhtemelen Çin'de üretiliyor; görüntü falan çok güzel; ancak iç yapısı farklı ve videodan anlaşılacağı gibi sıkıntı yaratabilir nitelikte; böyle bir yapı eğer sağlıklı olsa idi dünyanın önde gelen firmaları da kullanır idi sanırım; bence pek bulaşmamak lazım...

11. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    ilk bakista zayif bir makina izlenimi veriyor. sanki içi sadece vargel mili ve ana çarktan ibaret gibi. ben olsam almam Serhat. estetik olarak güzel duruyor gerçi.

12. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Alirsin Roy alirsin :)))
    sanki her aldigimizi kullaniyoruz..... dun garajda bir duzenleme yaptim.... 8 kamis 7 makine var...... sazan takimlari ayri.... canli yem takimlari ve spin icin olusturdugum takimlar.....