alba markası kumar gibi ya kaybettiriyo yada karlı sonuçlanıyo.siz düzgün kullanıp zorlamazsanız bir sorun çıkarmaz heralde.Güle güle kullanın.
Bende de alba var çok memnunum geçenlerde kamışa taktığımış yeri kırıldı orayı iyice yapıştırıorum.Bakalım.
Bende kk serisinden 60 ve 70 modelleri var. Yıllardır kullanıyorm herhangi bir sorun çıkarmadılar. İlerde sende benim gibi dizersin makineleri ve kamışları hiç merak etme kardeşim. Kanına girmiş bikere balıkçılık.
Model ve marka bu makine değil ancak; hatırlattı da yaralarım depreşti. Daha sabahın erken saatleri, çevirme kolundaki ahşap tutacak kendiliğinden ikiye ayrılmış ve avlakta boş gözlerle kalakalmıştım. Misina ile birbirine bağlayıp kullandım ancak çok can sıkıcıdıydı. Bir ara makineyi kaldırıp taşa vurasım geldi.
albastar makinalar benyıllardır fiat açısından uygun olduğu için 60 ve 70 liklerini kullanıyorum çok iyi makinalar değiller ama çok kötüde değiller ben 7 kiloluk sazanımı 60 lıkla çektim hiçbir sorunda yaşamadım genelde vidalı olan kolkısmında sorun yaşanıyor aldığın ürününarkadan kalamalı olması ve çarpmalı yayın olması güzel büyük avlarda kalamayı iyi kullanırsan orta halli bir makina için iyi güle güle kullan ama iyi bir makine ararsan ben alman malı DAM ın ürünlerini tavsiye ederim sağlıklı ve kanaatkar avlar dileğiyle.
Kalmadiki alman mali D.A.M markasi,bütün ürünleri disarida yaptirip,almanyada sadece bu firmanin yetkilileri tarafindan kontrolü oluyor ve ayni zamanda paketlemesi,eskiden benim oturdugum yer ile D.A.M fabrikasi 100km idi,koskoca fabrikayi daha cok kazanalim diye yok ettiler,her konuda bu böyle,alamanyadaki firma sahipleri eski isimlerinden yigiyorlar simdi,eski alman kalitesi yok olmak üzere...
İlk deneyimindir, olsun. Bu makina ile edineceğin tecrübelerle ileride çok daha iyilerini alırsın. Alırkende ne istediğini bilerek alırsın. Sen şimdiden harçlıklarını yavaş yavaş biriktirmenin yoluna bak. Gerisi kolay. Nerede TRAK dediyse, orada bırak.
bende milenyum 70 var asagı yukarı 8 seneye yakındır kulanıyorum 2 sene kadar önce makina ses yapmaya başladı söktüm gres le yagladım sesi kesti güzel sazanlar aldım aslında sazan avı icin uygun bir makina degildi ozamanlar fazla bilgim olmadıgı icin almıs bulundum alabalık avında kulandım atcek yaptım guzel beni yolda bırakmadı hic sazan avında kulanıyorum hala hic teredtut etmeden. hayırlı olsun