Merhaba arkadaşlar öncelikle size bişey anlatacağım bir video gördüm adamlar bi köyden kanal suyu geçiyor balık ta tek tük çıkıyor. odunları 50 cm arayla suyun geçiş yerine diziyolar su sığ. 2 metre sonra sabah diziyolar öğlene kadar olta balıkçılığı yapıp geliyolar düzenek şu; suyun geçtiği yere hep 50 cm arayla odun diziyolar diğer taraftanda kepçelerle bekliyolar. 3. yoldan balık geliyo küçük balıklar 50 cm aralıktan geçiyolar büyük balıklar geçemiyolar 3. yoldan geri dönmeleri lazım bazıları dönüyo bazıları ise 2. yola gidiyolar 2. yolda kepçeyle bekleyen adam 2 kg sazan yakalıyor. odunları dizerek yapılan 1. yolda bazı balıklar bekliyo adam oltayı oraya atmış. 4 kg sazan 90cm civarı oltaya takılıyo kendileri odundan yaptıklar mızrak benzeri zıpkına da benziyo herneyse bi saplıyo. 4 kg sazan.derken orada 2 tane 1,er kg lık yayın kepçelerle yakalanıyor. 2 kg lık yayın da 3. yolda geçememiş israil yayını adamın oltayı attığını farketmiş inanmıycaksınız. ama videoda karaya çıkıp 3. yola giderken tahta zıpkın ile adam eliyle atıyo ta karşıya balık kafasından yiyo oracıkta kanlar akıyo çok feci öldürüyolar. bu kötü bişey. ama burda en fazla 1 kg lık balık çıkarken adamların yakaladıkları şaşırtıcı ben izledim. ve sizlere bir videoyu daha anlatayım yine bir köy kanal geçiyor adamların evine yakın. bir pıyık (küçük ince su) geçiyor hemen yanından adamlar pıyığı yemliyolar tarlalara giden kısmında bekliyolar. kaçmasın diye balık tabi kanalla pıyık birleşik değil adamın taktik nefis. yayınların karadan geçtiğini gördüm ama sazanlar da mı ??? !!!!. 1,er kiloluk sekiz tane sazan inanılmazz şekilde yem için pıyığa kaçıyorlar. bence bu imkansız sazanlarda bi gariplik var. pıyığa geçerken adam da usta . tahta zıpkınları var baya 10-15 tane bi sallıyo sazanı vuruyo 13 tane atıyo hepsini pıyığa girmeden vuruyo. saygılar...
Hangi film bu ? pardon video...? Ben hiçbirşey anlamadım anlattıklarından videoyu bulup yüklersen daha iyi olur.
Bu çoçuğun açtığı bütün konularda bir abartma sanatı var bilmem farkettinizmi inanmadığım için yorum bile yapmak istemiyorum.