ARKADAŞLAR MERHABA. MİMAROBA BÜYÜKÇEKMECE DE İKAMET EDİYORUM.BALIK AVINA MERAKIM ÇOCUKLUĞUMDAN GELİYOR FAKAT AKTİF OLARAK BAŞLAYALI 6-7 AY KADAR OLDU.HER HAFTASONU CUMARTESİ PAZAR MİMAROBA GÜZELCE KUMBURGAZ ARASI KIYIDAN BALIK AVINA GİTMEKTEYİM.SİTEYİ 6 AYDIR TAKİP EDİYORUM SİZDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM.BU BİLGİLER İÇİN AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM ELLERİNİZE SAĞLIK.AMA ÖĞRENDİKÇE HEDEFLER HEP ARTTI İSTAVRİTTİ MIRMIR OLDU MIRMIRDI LÜFER OLDU LÜFERDİ KALKAN OLDU KALKANDI LEVREK OLDU OLDUDA OLDU.GÜZELDE 7 KİŞİLİK ARKADAŞ GURUBUMUZ VAR.ÇEŞİTLİ ORGANİZASYONLAR DÜZENLİYORUZ.BUNDAN SONRA ORGANİZASYONLARIMIZI MİMAROBA FİSHİNG TEAM ADI ALTINDA RAPOR EDİCEM.HERKEZE İYİ AVLAR DİLERİM
hakan abi valla süper olmuş bu takım ismi olayı. Evet bencede güzel bir ambiyans ve ortam yakaladığımıza inaniyorum. artık her mevsimde hedef balık üzerine koşarak gideceğiz. forza mimaroba fishing team diyoruz. GÖKHAN arkadaşıma ithafen : Bu civar son bir aydır bizi çıldırttıbanghead bırak balığı canlı yok piyasada idk . Artık biz balığın peşine düşeceğiz . balık nerde biz orda . reeling
2 AYDIR VATOS VE GELİNCİK DIŞINDA HİÇ BALIK YOK EGEMEN ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ BALIK NERDE BİZ ORDA YA KARAR VERDİK MİMAROBA DAN SAROZ A KADAR TARAMA YAPICAZ BUNLARIDA RAPOR HALİNDE PAYLAŞICAZ
ÖZELDEN GELEN MESAJINDAKİ MERA YA BENDE BAKTIM GÜZEL BİRYER GEÇTİĞİMİZ YILLARDA ŞUBAT AYINDA ALINAN LEVREK VİDEOLARI DA VAR KESİNLİKLE ORASI DİYORUM reeling
Akarsu bağlantısıda var. oranın haricinde tam yedi tane yer buldum hepsini kaydettim navigasyona . yalnız sabah erken çıkmamız lazım. malum bilmiyoruz oraları . ayrıca sen hala çözemedinmi şu özel mesaj olayını? başlık kısmına en az on karakter girmen lazım ki mesajı atabilesin . yardımcı olurum sana.
MİMAROBA FİSHİNG TEAM RAPORLAR GELMEDİ HALA BEKLİYORUZ AMA KONU AÇLILMAMIŞ BİLE. EN KISA ZAMAN DA RAPORLAR GELİRSE SEVİNİRİZ. RASTGELE...