Tüm balıkçı doslata selamlar. Mimarsinan tafarlarında balığa çıkan aradaşlardan yardım istiyorum. Bu hafta sonu oralarda olacağım. Şu mevsimde Lüfer, Mırmır, Karagöz ve levreğin olma ihitimali olan bir bölge olduğunu biliyorum. Ama Balık ne durumda hangi hazırlıkları yapmalıyım gelmeden önce onu öğrenmek niyetindeyim. AV YAPAN ABİLERDEN KARDEŞLERDEN SON DURUMU ÖĞRENEBİLİRSEM ÇOK SEVİNİRİM. Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.. RAstgele
tarkan abi ilgin için sağol. Ben kıyıdan avlanmayı planlıyorum. Muhtemelen akşam 20:00 gibi başlar avım sabah da 10:00 gibi bitiririm. Yani gece ve sabah gün doğumunda orda olmayı planlıyorum
Geçen hafta 1.5 kiloluk levrek aldım at-çek ile, dün 600-700 gram civarı mırmır aldım kurt klasik takım ile, dün akşam lüfer 2 takımı koparttı saat 7.30-8.00 arası misafir vardı daha kalamadım yem taze zarganaydı. Zargana var , izmaritte alıyorum. Cumartesi akşamı eşkina alan da gördüm gece tekeyle, sana tavsiyem teke topla , mutlaka eşkina levrek karagöz alırsın, bol karagöz olduğunu biliyorum, geçen hafta bir gece bende denedim teke ile çok vuruş aldım sıfır numara iğne kullandım amacım levrekti alamadım balık ama keyif verdi. Tavsiye ederim geceliyeceksen teke ile avlanmanı.