Minekop VS Kefal

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında adminselo tarafından paylaşıldı.

1. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Yeniçiftlikte tutmuş olduğum kefaller ve minekoplar
    Avlak yerine vardığımda 14.00 civarıydı amacım ispari tutmak 5 no 3 köstekli olaya taktım boru kurtlarını salladım zili taktım hemen ilk balığı aldım bi ispari . Neyse tekrar yemleri taktım yine zil çaldı ama bu sefer başka bi çalıyodu :D çok sert bi vuruş almıştım asıldım oltaya baya sert geliyor ve iyi kafa atıyor bi çektim baya iri bişey dedim bu ne balığı böyle :D bilmiyorum tabi ozaman ki cinsine göre bizim balıklar ufak bile :D neyse tekrar salladım yine aynı derken 4 tane arka arkaya minekop ama atmamla çekmem nerdeyse bir oluyodu. Avı o şekilde sonlandırdık . Daha tekrar gittim ama sadece iki ispari alabildim. bi dahaki seferde kefal için gideyim dedim.Yine aynı takım bu sefer ekmek içi taktım 3 köstekli yegenimde gelmişti yanımda onun kamışada istarvit için kullandığımız 3 köstekli takım taktım maksat oyalansın gelirsede balık ne ala kaldıki şamandıramız bile yok takımdan çıkan mavi strafordan şamandıra yaptık :D neyse beklerken abi bu şey battı suya dedi ki ne batmak asılıyo olaya balık dedim yavaşça çek tam alıyo balığı heycanda var ilk defa belık çekiyo zaten ben bile şaştım oyle büyük kefali görünce :D bizim istarvit takımıda şaşmış olacakki kopu verdi :D aradan biraz zaman geçti benim şamandıra battı bu sefer çekiyorum ama acayip kafa atıyor neyse tamçektık balığı taşlara derken kurtuldu taşların arasından suya iyice moralim bozulmuştu biraz zaman geçti bende başka tarafa doğru yürüyodum biraz etrafa bakım diye başka uygun yer varmı o arada bizimki bağrıyo abi şamandıra suya battı diye çok sakince dedim bekle batsın geliyom vardımki balık kamışızorluyo :D şamandıra zaten piyasada yok dedim gene kaçırcaz galiba nese bu sefer alırken iyi asıldım doğru karaya :D sonra 2 seferdaha gittim ve birertane daha aldım altaki biraz daha ufak olanlarıda merkezde sahilden kıbrısla aldım Ama minekop ve bu kefali tutması gayet zevkliymiş bakalım sonra denesemde bidaha oyle bi av olmadı nasip tutarsak yine paylaşırız herkese rastgele

bunlarda fotolar reeling
    [​IMG][/URL][/IMG]
    [​IMG][/URL][/IMG]

2. azazel85

azazel85 uğur açıkgöz

Favori Kamış:
    shimano vengeance spin
    Favori Makine:
    shimano exage rc 4000
    En İyi Avı:
    1500gr civarı kasna ırak sınırı habur çayından
    güzel eğlenceli bir av olmuş.gündüz balık tutmanın,tutabilmenin tadı bambaşka.umarım daha iyi irileri nasip olur

3. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    tebrikler güzel balıklar almışsın,eğlenceli geçmiş av günü:)
    rasgele

4. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    tebrikler afiyet olsun...

5. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Uğur teşekkürler gündüz balık tutmak güzel ama şu ara gece avına merak saldım özelliklede hedefim eşkina ve bu gece tekrar gideceğim inş balık tutabilirsek yine paylaşırız

Son düzenleme: 23 Ağustos 2011
  6. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Recep abi

7. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Kadir abi teşekkürler avlar diyelim ona toplamda 5 avda tuttum hepsini sayı bakımından çok olmasada keyif ve eğlence bakımından oldukça doyurucuydu.

cevaplar biraz geçikti kusuruma bakmayınız

8. olcayy80

olcayy80 olcay

selam admin selo bahsettin yeni çiftlik nota tam olarak nerde kalıyor rica etsem bana yazarmısın çerkezköyden pazar günü oraya gitmek istiyorum da yolu bilmiyorum