sevgili dostlar öncelikle herkese merhaba. havaların güzel gitmesiyle avlara devam etme şansımız oluyor. cumartesi gecesi gelen 2 güzel levrekten sonra hiç aklımda yokken pazartesi günü çok sevdiğim av arkadaşım telefon etti. istanbulda olduğumdan çok geç ava katılabıleceğimi söylesemde gidelim diye ısrar etti ben yine ava saat 22:00 yi geçtikten sonra katılabildim. saat 02:00 de herkes pes etti ve avlak boşaldı aslında erken işlerim olması sebebiyle bende çelişkide kaldım ama zaten artık uykusuz kalmıştım tam olsun diye bekledim ve ödülü gece 03:30 civarında kamışın aniden eğilmesiyle aldım hemen tasmaladığım balığın büyük olduğu belliydi takıma güvenim tamdı ama yinede denizden çıkarmadıkça balık senin değildir. Neyseki balık cüssesine göre pek zorlamadı ve teslim oldu tartıda 3560 Gr. geldi o gazla sabah 07:00 ye kadar bekledik ama vuruşbile yoktu hemen eve ordan işe ancak kendime bugün gelebildim bandırma minekoplarını görüp iç geçiriyordumki allahtan imdada yetişti hepinize bol trofeli avlar dilerim. Kamış : shimano beastmaster 3.30 Makina: Daiwa saltist 6000 H. Misina wner 0.37 İğneler: hayabusa 1 numara yem: canlı teke
tebrik ederim harika bir minekop.. önce levrek sonra minekop maşallah avlarınız daim olsun.. yalovaya selamlar..
Tebrikler süper bir minekop. Niceleri rastgelsin. Yanında yatan zavallı çinekop galiba, kim tuttuysa yazık etmiş.
İnanin av raporunu yayinlamak ve siz degerli amator ruh tasiyan arkadaslarin guzel yorumlarini almak en az balik tutmak kadar zevkli hepinize cok tesekkurler eksik olmayin nice trofeler oltanizdan eksik olmasin
engin gerçekten güzel bir minokop herşeyden önce mücadelesi süper zevk veriyor tutan kişiye devamı rast gelmesi dileğiyle
M Cok tesekkurler mustafa abi buralarda minekop cok denk gelmiyor surekli dibe gitme istegi baligin tutmasini zevkli hale getiriyor haklisin mevsimdenmi sulardanmi bilmem bu balik cussesine gore az mucadele etti ama yinede stres yasatmadi degil