Arkadaşlar ben yaban tv de izlemiştim okyanusta avlanıyorlardı aynı web kamera gibi minicik sert bir kablosu var tekneden salıyorlardı istedikleri yerin balık durumunu görüp o bölgeye yoğunlaşıyorlardı şimdi ben öyle bir kamera baktım ama karşıma hiç çıkmadı bayağı arama yaptım bilen varsa nereden alınacağını adresini veya inceleceğim sitelerin bilgilerini verirseniz çok sevinirim
ben sizinle aynı fikirde değilim o programı izleseydiniz bana hak verirdiniz çünkü orada sadece balık olduğunu bileceksiniz gerisi senin ustalığına kalmış görüpte çok tutamayan vardı bence asıl zevek orada ya abi burda balık yok diyemez tutamayan kişi saygılar
Sizin bahsettiğiniz programda denizde kara balık diye birşey yakalıyorlardı o değil mi? Kameraman laf olsun diye takmıştı oltayı ona da büyükçe bir balık gelmişti. Bence suyun altını görmek heyecanını azaltır işin oltayı atıp zil veya şamandırayı gözleyip heyecanlanmak balık yakalayınca dünyalara sahip olmak en güzel zevk budur. Ama suyun altını görüp balık olup olmadığını bilmek bence işin tadını kaçırır.
Balık buluculara ne demeli bir çoğumuz balık bulucuları kullanıyordur.(Bende kullanacak medeni cesaet var da madeni cesaret yok )At çek yapıp damara denk geldik mi sabitliyoruz kayığımızı oradan başlıyoruz avlanmaya.Balık bulucular bize o damarı gösteriyor.Bence zevk ayni.Ama zevkler ve renkler tartışılmaz.Kim nasıl zevk alıyorsa öyle yapar.Saygı duymak lazım.
rica ederim..ayni markayi googledan turkce arastirmasini yaparsaniz turkiyede ki bayi veya benzer gruplar bulma imkaniniz var... saygilarla
belgesel amaçlı kullanılanları görmüştüm birkaç video sitesinde.amatör balıkçılık için pek elverişli bişi diil tabiki ama ticari amaçlı yapılan avlarda çok sık kullanıldığı kesin.
tarkan bey link calisiyor bir daha deneyin isterseniz...biraz pahali bir alet gerci.. http://www.mysimon.com/Fishing/9015-11034_8-30881884.html