mır mır larda havyar var

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında hızır şeref gültekin tarafından paylaşıldı.

1. hızır şeref gültekin

hızır şeref gültekin hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    sawagear predatör 20 60 300
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw4000xg
    En İyi Avı:
    kilosunu bilmiyorum ufo gibi bişeydi :)
    herkese selamlar eder uzun zamandan beri yazmadığım için özür dilerim abiler arkadaşlar parmağımı kırıklığından dolayı verilmiş olan 20 günlük raporumu RİZE DE geçirdim rda yaptığım avlar için ayrıca rapor vereceğim videolar için yardım yazarsanız sevinirim ama beni çok şaşırtan bi olay oldu geçen akşam yapmış olduğumuz mır mır avında büyük bi tuhaflık olduğunu fark ettim arkadaşlar o mır mırlar sanki emer gibi yemi yokluyorlardı bi terslik olduğunu fark ettim ama ne olduğunu anlayamadım zil hiç öalmıyordu lakin yemler kayboluyordu sonra kamışları ellerimize aldık ve netice de balıkları aldık geçen seneye göre çk daha irileşmişlerdi yanlız vuruş çok ağır ve sakin di hayret etmiştim mangal sırasında fark ettik ki balıklarda havyar var o zaman anlaşıldı ki hayvanlar sıkıntıda olmasının sebebi bu imiş ne dersiniz hava sıcaklığının uzun sürmesi sebebi ile iki kez havyar yapar mı hayvan bilen abiler varsa lütfen yazsınlar eğer böle ise açılan av sezonu katliam anlamına da gelecektir bu olay kolay bişe değil sanırım arkadaşlar biraz duyarlı olmak lazım bence büyük etkileri olacaktır gelecek senelere

2. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Şu anda isparoz, izmarit, ve iri eşkinalarda bile hala havyar olan var. Özellikle isparilerin ve izmaritlerin tamamında havyar mevcut bende anlamadım gitti

3. hızır şeref gültekin

hızır şeref gültekin hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    sawagear predatör 20 60 300
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw4000xg
    En İyi Avı:
    kilosunu bilmiyorum ufo gibi bişeydi :)
    abi acaba ilk havyarlarımı yopksa uzun süren yazdan ikinciye mi oluyor
    bu gerçekten acayip bişe ya seneye balık bol yada maaf olduk demektir