4 adet mırmır ve istavrit = ? Rapor dediğin biraz ayrıntılı olur yahu nerede yakaladınız nasıl takımlar kullandınız fotoğraf çektinizmi Ayrıntıları okumaktan zevk duyarız...teşekkürler
İlk defa konu eklemeye çalışıyorumda fotoları şu anda hala eklemeye çalışıyorum... Tabiki avın detayları var ama baştan ne yakaladığımı gösterebilsem daha güzel olucak..
Başka bir yolu yokmu bunun hala uğraşıyorum.Yücel ustadanda yardım aldım ama nafile deniyorum arkadaşlar . Balık tutmak bundan daha kolay mış yavvv
yücel ustaya söyle abicim msn aracılığıyla uzaktan yardımla yapın ama zahmetlidir bu arada şimdiden ellerine sağlık
Size tavsiyem imageshack toolbar' ını kurmanız, ben bilgisayarıma kurdum şimdi resimlerin üzerinde sağ tuşa tıklayıp direk olarak imageshack'e yüklüyorum. yükleme bittiğinde otomatik olarak bir sayfa açılıyor ve foruma ekleyeceğimiz bölümü ordan kopyalayıp konu içerisine yapıştırıyorsunuz.. toolbarın download linki aşağıdadır... Download the ImageShack Toolbar for Internet Explorer 6.0-7.0 and Windows XP/Vista Bu linke tıkladıktan sonra dosyayı bilgisayarınıza indirin ve çalıştırın, ondan sonra bilgisayarınızdaki herhangi bir resmin üzerine sağ tuşa tıklayın ve orda "upload file to imageshack" seçeneğine tıklayın. resim otomatik olarak imageshacke yüklenecek ve bir pencere açılacak, o pencereden sağ tarafında "Hotlink for forums (1)" yazan kodu kopyalayıp forumda açmış olduğunuz konunun içine yapıştırın, hepsi bu kadar, kolay gelsin...
Evet işte sonunda olmuş Elinize sağlık balıklar çok güzel görünüyor, kullandığınız takımları yemleri ve av mekanınıda eklerseniz tam süper olacak
Teşekkürler Yücel usta.... Arkadaşlar avı yaptığım yer Çorlu plajı NATO Limanı.2 kişi avlandık benim tuttuklarım resimde gördüğünüz 4 mırmır ve istavrit arkadaşımda aynı büyüklükte 3 mırmır ve 1 kg kadar istavrit aldı.. 2 saat av yapabildik avlandığımız yer askeri bölge olduğu için her zaman izin alamıyoruz , aldığımızda da 1/2 saat avlanıp çıkıyoruz. Mırmırları yeniçiftlik sahilinden çıkardığım kum kurdu ile aldım 7 adet mırmır 1,5 saat içinde yakalanmıştır.Yemimiz bittiği için de 7 de kaldık. Orada ne zaman avlansak balık yakaladık avlanabilen pek olmadığı için balık orada bol çünki tekneyle bile etrafına yaklaştırmıyorlar.. Neyse , mırmırları saat akşam 5/6:30 arası kum kurdu ile aldık.Balık o saatlerde sıkça vurdu yemimiz olsaydı belki daha yakalayabilirdik.Tüm vuruşlarda balığı limana aldık güzel ve kolay bir av oldu. Takımımız ; 0.30 misina ile hazırlanmış 2 iğneli (iğneler 4 numara) çift köstekli hepimizin bildiği mırmır oltası. Hepinize rastgelsin.Resimleri eklemek balıkları tutmak kadar zaman aldı
Ben kendimi şanssız görüyorum biraz.......oltamı levreğede atsam eşkinayada atsam hep mırmır geliyor.Aynı yemle aynı takımla levrek aldım oradan ama ondan sonra hep mırmır geldi .. Keşke herkezin avlanabileceği öyle büyük bir liman olsada herkez balık yakalama zevkini doyasıya yapsa ... Gerçekten mükemmel bir yer hemen girişinde bir kayalık var her kepçede serçe parmağı büyüklüğünde teke çıkıyor yani yem derdi de yok gibi.. Akşam saatinde de çok iyi çapari oluyor.