uzun zamandır mırmır yakalıyamıyordum,dün akşam üzeri malzemecimiz aynı zamanda yemcimiz olan sevgili dostum ayhan(iskenderun kısmet balıkcılık)aradım ve 1 paket sülünez ayırmasını istedim,niyetim sadece biraz vakit gecirmekti.ama mırmırlar süpriz yaptı ve saat akşam üstü 5 ten saat 10 na kadar oltamı yanlız bırakmadı,tek paket sülünez aldıgıma pişman oldum ama kısmette bunlar varmış.balıklar yaklaşık 45 _50 metre uzakta vurdu,igne olarak youvella 1310 6 numara kullandım,misina gorılla 0,25 fluro carbon,50 gr kurşun,kamış ryobi komatsu 3,90,makina olarak gene ryobi ecusıma 6000 kullandım,begeninize sunuyorum,misinanız saglam igneniz keskin olsun daima herkese rastgele
Tebrikler suat hocam, bu aralar iskenderunda güzel mırmırlar çıkıyor... balıkları sanırım peteğin ordan çektiniz..
suat hoca sizi bölgeler kısmındaki , Dörtyol/İskenderun/Arsuz/Samandağ/Hatay Hattı na paylaşıma bekliyoruz...
yakın zamanda iskenderun amatör balık avcıları dernegini kurma hazırlıkları içerisindeyiz sizleride aramıza bekleriz
suat bey tebrikler yakalamasının en zevkli olduğu balıklardan biridir mırmır.o oltaya asılışı offf sanki kiloluk balık gibi .maşallah güzel bir av olmuş.
Başarılı av için tebrikler. Sahte ile avlanma işi hikaye gelmeye başladı bana. Yemli avlanma hele de doğru yem kullanma garanti avlanma olasılığını artırıyor. Akdeniz için sülünez, karides, teke, mamun ve sardalya ideal yemlerdir. Hatta ekmek bile sahteden daha garantili av yapar. Önemli olan doğru zamanda doğru yerde bulunabilmektir.
Tebrikler Suat Bey...Havaların soğuk olmasına rağmen sizler gayet güzel av sergilemişsiniz.Bizler Bursa'da havaların bozuk gitmesinden dolayı oltacılığı özler olduk.Benim tavsiyem owner 50001 serisi iğneleri de denemeniz...Ben Bursa Gemsaz'da bahsettiğim iğneleri mırmır'da denedim,gayet başarılı.İğne avcı,keskin,mukavemetli ve ince yapısıyla canlı yemde rahatlıkla kullanılabilir.Bu iğnelerin ispendek , karagöz , eşkina , ispari gibi taş balıklarında da kullanılıyor olması...Trofe mırımırlar ve halinizdeki tüm trofe balıkları yakalamanız dileklerimle...Bursa'dan kucak dolusu selamlar...