Koray (paslıçivi) ile birlikte cumartesi sabah 06;30 da avlak yerine vardık. Havanın lodos olması ve avlak yerine ilk gidiyor olmamız bizi biraz endişelendirmişti. Oltaları atıp ilk vuruşları almamızla endişe yerini heyecana ve keyife bıraktı. Klasik 3 lü takım 4 no iğne yem olarak da sülünnez kullandık. Toplamda ondört mırmır yakalandı. Balıkların toplu resimleri Koray (paslıçivi) tarafından yayınlanıcak
Öncelikle güzel av görüntüleri bunlar, resimlere bakarken koray abimi ben tanıyorum yaff, en son deniz olmayan bir yerde görüşmüştük. Ne güzel balıklar tutmuşsunuz öyle. Koray Abicim ev halkına selamlar
Güven sizi arkadaşlarınızı kutlarım güzel bir av günü yaşamışsınız mırmırlarda oldukça güzelmiş afiyet olsun rastgele
Tebrik ederim.İyi av olmuş. Orasının levrek yaptığını duymuştum da mırmırı yeni keşfettim. Daha nicesine inşallah.
Güven abi tebrikler güzel mırmırlar. Ancak bişey kafamı kurcaladı sanki son iki resimdeki arkadaşlar aynı mırmırla resim çekilmişler gibi... Tebrikler. Toplu fotoğrafta varmı? Bu güzel günün sonu 3 mırmır değildir herhalde...