merhaba abiler.ben bu siteye yeni üye oldum.ve daha 17 yaşındayım.balık tutma sevdalısıyım.mırmır ve çipura tutmak için en iyi yem nedir? ve nerlerde bulabilirim? şimdiden yardımınız için teşekür ederim
Mırmıra kurt,çipurayada yengeç ve sardalya yanlış bilmiyorsam.Sardalyanın kokusu yengecinde hareketleri cezbedici nitelikte .
Öncelikle, Hoşgeldin; 41 yazdığına göre izmit'tensin, çuprayı bilemem ama, mırmır için canlı teke, canlı mamun (kaça marmara) bizim buranın yerli batak kurdu, vede boru kurdu. Bunlarla netice alacağını umuyorum, nerede bulursun, izmit merkezdeysen veya izmiti biliyorsan teke ve batak kurdunu marinada bulabilirsin, mamun ve boru kurdunu balık malzemeleri satanlarda bulursun. Sevgiyle kal, Herdaim RASTGELE
Öncelikle, Hoşgeldin; 41 yazdığına göre izmit'tensin hayır ben balıkesirliyim.o benim okul numaramdı.eskiden.bu mamunu nasıl bulabilirim.bide şu sünesleri kancaya nasıl takmak gerekir.en iyi neticeyi elde etmek için.
İzmitte olsaydın, yardımcı olmaya çalışırdım kusura bakma, İş balıkesirlilere düştü herhalde yardımcı olan biri çıkacaktır. Sevgiyle kal, RASTGELE