mırmır ve çipura tutmak için en iyi yem nedir?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında tornado41 tarafından paylaşıldı.

1. tornado41

tornado41 ömer

merhaba abiler.ben bu siteye yeni üye oldum.ve daha 17 yaşındayım.balık tutma sevdalısıyım.mırmır ve çipura tutmak için en iyi yem nedir?:confused: ve nerlerde bulabilirim? :confused: şimdiden yardımınız için teşekür ederim:D

2. nidya78

nidya78 Aydın

Mırmır için kurt çupra için küçük yengeç. ;)

3. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

forumdaki ustalar bu konuda daha detaylı bilgi verirler ama ayvalıkta biz boru kurdu kullanıyoruz

4. themad2

themad2 Serdar

Mırmıra kurt,çipurayada yengeç ve sardalya yanlış bilmiyorsam.Sardalyanın kokusu yengecinde hareketleri cezbedici nitelikte .

5. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Öncelikle, Hoşgeldin; :) 41 yazdığına göre izmit'tensin, çuprayı bilemem ama, mırmır için canlı teke, canlı mamun (kaça marmara) bizim buranın yerli batak kurdu, vede boru kurdu. Bunlarla netice alacağını umuyorum, :) nerede bulursun, izmit merkezdeysen veya izmiti biliyorsan teke ve batak kurdunu marinada bulabilirsin, mamun ve boru kurdunu balık malzemeleri satanlarda bulursun. Sevgiyle kal, Herdaim RASTGELE

6. tornado41

tornado41 ömer

Öncelikle, Hoşgeldin; 41 yazdığına göre izmit'tensin
    hayır ben balıkesirliyim.o benim okul numaramdı.eskiden.bu mamunu nasıl bulabilirim.bide şu sünesleri kancaya nasıl takmak gerekir.en iyi neticeyi elde etmek için.

7. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    İzmitte olsaydın, yardımcı olmaya çalışırdım kusura bakma, :) İş balıkesirlilere düştü herhalde yardımcı olan biri çıkacaktır. Sevgiyle kal, RASTGELE

8. tornado41

tornado41 ömer

teşekkür ederim.düşünmeniz yeter:)