yem:boru kurdu tarih:20,10,08 yer:inciraltı Biz bu işe iyice benimsedik anlaşılan ,İnsan hiç bıkmazmı arkadaşlar çıks yada hayır diyenleri duyabiliyorum iş paylaşımı, mangal benden balıklar senden hesabı... anlaşmayı çar çabuk yerine getirmeye başladık... yemek biti bir tane mırmır yakalamam lazım,onca emekler ile yazılan konuları okuduktan sonra yakalıyamazsam ayıp bana... bu sefer benim şansım daha fazlaydı... geldik,yedik,içtik,balığı da tuttuk...ortalığıda dağıttık... eh bu kadar yeter,artık eve gitme zamanımız geldi...hadi kalın sağlıcakla...
Bilader ne yaptın yine sen. Eve hiç gitmiyon mu sen İnciraltı'na çadır kurdun herhalde. Keyfine diyecek yok yani. Ellerine sağlık köfteler harika görünüyor.
Araçta hala foçadan kalan çadırla geziyoruz İnciraltı talimgahımız, asıl taaruzlarımız farklı yerlerde farklı oltalar ile olacak alperim Yakında bizi kuzu yakalarken görürseniz de şaşmayın...yavaş yavaş işte bu arada köfteler cidden de çok lezzetliymiş,made in kipa...
ulen o mırmırıda selma tutmadısa ben bişi bilmiyom aldın elinden kızcazın oltasını buda benden yemezler
sedat köfteler için afiyet olsun. mırmır da boy olarak güzel. lidaki biraz hayalet gibi çıkmış ama olsun. 2 olsun bizim olsun. ama çöpleri toplamak daha etkileyici. seni bu davranışın için kutlarım.
yedik bile biz abi evet kadir abi ama ertesi güne ahhh! kolum,ahh! belim dememek şartı ile Evet ,lidaki 20 cm,mırmır avını siteden takip ettiklerim sayesinde birşeyler yaptım.Çevremiz hepimizin,sadece kendi çöplerim de değil,orada 15 dk çöp topladım en az: ( ama dediğim gibi bu dünya bizim
ilginiz için ben teşekür ederim. yok bu sefer şans benden yana idi bir de yeni kamış aldım farketmiş dimi hemen
sen rahat ol abi biz yedik afiyetçe onun yanında 2 dir bizim alnı çok açık arkadaş ta beni ekip duruyor o nada ayrıca 2 çift lafım olacak zaten