istanbul ve cervresinde mırmırla ugrasan arkadaslardan bı rapor almak ıstıyorum eskına isparı ve mezgıt ıcın bılgı ısteyen arkadaslarada avlak ıcın yardımcı olurum
emre abi mırmırı ben florya sahıllerınden avlamaya calısıyorum.Son bir haftadır gunduzlerı yaptım denemelerde hep küçük balıklar geliyor.Allaha sukur kucuk balıkların hepsını bir sey olmadan geri bırakabıldım.Kefale diye niyet edip kumluk alanlarda mırmır alan var bizim burda.Adamlara küçük bunlar geri atın dememe ragmen tınlamıolar Neyse Bu konu benımde işime cok yarıcak bende boyle bi konu acmayı dusunuodm.Ayrıca İsparı ve mezgıt ıcın bılgı demıssın abı 2 sınıde daha avlayamadım hangı meralarda nasıl bolgelerde cıkartabilirim bu balıgı sımdıden yardımın ıcın tesekkr ederm.Not:Abi biliyorsundur ama geceleri denemek gerekiyor büyük mırmır ıcın ben daha yenı mırmıra merak sardım ıcın gece deneyemedım en yakın zamanda denedıgım zaman bilgilendirriim
Mezgit için ben galata köprüsünü tavsiye edebilirim. Bugün bir arkadaşımla gittim yemli takım ile dipten baya mezgit alan oldu. Kimi zaman 3lü 4lü mezgit çeken oldu.
sevgılı kardesim yıgıt isparı ıcın genelde kayalık aln tercıh edılır ben ben genelde sarayburnu aynı zamanda eskına ıcınde ıdeal bır avlak fenerın yenı kapı tarafı daha verımlı yenı kapı balıkcı barınagının onu yırı mezgıt yapar ama uzaga atabılırsen ıyı av yaparsın bır suru yer var ama bu yazdıklarım sana yakın olan yerlerdır anadolu yakasına gecersen kartal koctasın onu dragos guzel mezgıt yapar aynı zamanda eskına ve ısparıde tutarsın yalnız teke ve boru kurdu tercıhın olsun avdan daha verım alırsın mıdyede ıs yapar