Cuma günü neredeyse öğleden akşama kadar gürpınardan oltamızı attık fakat bir tane dahi tutumadık. Cumartesi günü yine gürpınardaydık. Saat 4 gibi oltamızı attık. Daha ilk atışta 35 cm mırmır yakaladık. Kullandığım takım 3 köstekli dip oltası yem olarakta teke kullandım.
Güzel balıktı cidden. Bu arada senden sonra vuruşlar dısında birşey alamadık mücahit. Balığın babasını aldın yetim kaldı mera
Aynen çok güzel abi eti de güzeldi lezzetliydi maşallah Abi bizim buralarda daha iyi mera bulmamız lazım.
Tebrik eder devamını dilerim.bölgeye alternatif olarak kavaklı sahilini kesinlikle öneririm.gerek zargana gerek mırmır çinekop ne varsa ispari artık verimli olur.diğer bölgelere nazaran daha sessiz ve sakin olduğu için.
Teşekkür ederim. Gürpınar verimliydi fakat geçen hafta denizi doldurmaya başladılar. Gemi gemi kaya geliyor. Dolayısı ile balıklarda kaçmış durumda.Son raporlar hep boş, vuruş dahi alan olmuyor.Üzücü bir durum. 5 seneye kadar balık yapmaz buralar diye düşünüyorum.
merak etmeyin kaya iyidir.5sene sürmez o kayalar yosunlandığı midyelendiği anda şenlik başlar.iyidir iyidir çok değil en fazla 1-1,5 sene sonra oralardan çok güzel eşkina karagöz ispari raporları alırız:thumb: