Sevgili Kayahan Güzel bir raporla süslenseydi çok keyifli olurdu. Takım nedir yem nedir hava nasıldı,saat kaçtı neler hissettin? diye sorasım geliyor ama senin hiç anlatasın yok gibi.
Gece kapalı bir havada hatta yağmurlu , Takım ikili olta , yem canlı teke , birde bunların yanında bir tane kırlangıç ama küçüktü saldım denize. Yer İzmit Değirmendere. Yarın turna sezonu açılacak Çayırköy barajında turna bol artık onların resmini koyarız. Herpinize rast gele.
Güzel avınız için tebrik ederim, linkleri düzelttim. Sezon güneyden kuzeye doğru açılıyor gibi. Sanırım nisan ortasından sonra bizde semeresini görürüz artık.
tebrikler çok güzel bir av olmuş oldukça keyifli olsa gerek bende izmitliyim ve izmitte ikamet ediyorum bu avı ne zaman gerçekleştirdiniz acaba eğer mümkün olursa bizde orada şansımızı denemek isteriz bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşk ediyorum
kayahan kardeşim avın güzel olmuş diyeceğim ama değirmenderede dün yakaladığın balıklarmı bunlar? büyük şansın varmış körfezde bu aralar sadece mezgit var tek tük izmarit sen nasıl yakaldın dün bunları hayret tebrikler yinede körfezde mırmır eylül ekim ayında başlar bu sene erken girdi yada fotolar eski