Sevgili arkadaşlar forumda yeniyim. Kendime shimano vengeance 420 bir surf kamış ve shimano nexave 1000 bir makina aldım. Fakat misina konusunda terreddütlerim var. Bana misina önerisinde bulunursanız sevinirim.Balık tuttuğum mevki çatladıkapı lütfen yardımcı olur musunz.
makinen 1000 değilde 10000 lik olduğunu varsayarsak ki (1000 lik çok küçük bi makina alabalık için anca olur) misina olarak ben trabucco tavsiye ederim üzerinde karagöz resmi var yada okuma bluefish olabilir asso asla tavsiye etmem çok sağlam ama aşırı gam yapıyo gam derken makinadan burgu burgu çıkar ve hem atış mesafeni kısaltıp hemde hassasiyeti azaltır ama 2 li 3lü takımları kesinlikle asso yla yap ama makinaya sarma .bol avlar
Arkadaşlar yorumlarınız için *** ederim. iş yoğunluğundan dolayı geç girdim. Misinayı Nıppon super tough 0.28 aldım. Umarım aradığım performansı bulurum.
arkadaşlar,foruma yeni üye oldum.Umarım burdan bol bol artık yazışırız.Yalnız ben bu konularda oldukça acemiyim ve sizlerden yardım taleblerim olacaktır.Avlanacagım alanlar ören-burhaniye-pelitköy kıyıları