misina başıma bela oldu :/

Konu, 'Misinalar' kısmında admine tarafından paylaşıldı.

1. admine

admine admine

Favori Kamış:
    söğüt dalı (vsystem)
    Favori Makine:
    Okuma Trios40/ SHIMANO EXAGE 2500 FC
    En İyi Avı:
    kızılkanat 0,08 kg
    Arkadaşlar savagear marka örgü misina aldım 0,29 fakat at çek sırasında çok düğümleniyor . ne yapmam gerekiyor anlamadım ? yazık pahalı bir üründe kese kese makinada misina kalmadı . misinayı mı değiştirsem mi anlamadım ?

2. ozzyjen

ozzyjen Özcan Yıldız

Dostum bende yeni yeni örgü misina kullanmaya başladım.Fakat 0.29 örgüyü ne tür avda kullanıyorsun?at çek yapıyorsan çok kalın gelir...ben İlk avıma gittim av boyunca düğüm çözmekle uğraştım :D ondan sonra eve geldim,misinayı makaradan aktardım başka bir makaraya,sonra hafif nemli bir bezle tekrar sardım ama çok sıkı bir şekilde ... Ve kullandığım örgü misina 20 tl değerinde ama artık dolaşma vs olmuyor.Denemeni tavsiye ederim.Makinaya çok sıkı bir şekilde sar ki otursun.Bazıları vazelinle sarım yapıyor ama sen önce dediğim gibi yap bakalım tekrar düğüm olacakmı.Ama ondan sonra yakaladığın trofeleri raporla :) görüşürüz

3. admine

admine admine

Favori Kamış:
    söğüt dalı (vsystem)
    Favori Makine:
    Okuma Trios40/ SHIMANO EXAGE 2500 FC
    En İyi Avı:
    kızılkanat 0,08 kg
    verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Tatlı su turnası avında kullanıyorum yanlış bilgilendirme iyi o kadar kalın aldım artık iş işten geçmiş oldu.trofe yakalarsam tabiki rapor ederim :D

4. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    kullanmaya başlamadan önce ıslatabilirsin.