Sevgili abilerim öncelikle hayırlı ramazanlar. Sizlere bir sorum olucaktı.Ben bugün Latex marka 0.28 mm yaklaşık 20 kg çekerli bir misina aldım.Bu misina hakkında fikirleriniz nedir işimi görürmü ? Şimdiden değerli düşünceleriniz için teşekkürler
sanada hayırlı ramazanlar.misina konusuna gelince benim küçük makinaya bu yıl mecburen latex marka misina sardım mecburen diyorum sipariş ettiğim okuma marka misina yerine site bu markadan yollamış.latex sağlam ,esnek ama gam yapıyor tek sıkıntı bu gibi geldi tabi ilk bu yıl kullanmaya başladım.bir daha misina alırsam okuma markasından şaşmam büyük makinada 0.31 okuma sarılı iki yıldır tatlı suda geçen yıl tuzlu suda kullandım bence en iyisi bu.tabi göreceli bir konu ben sadece fikrimi söyledim.
Teşekkür ederim abi bu seferlik bunu deniyecez artık bundan sonra değiştiririz peki 0.28 kalınlık nasıldır
latex misina sağlam misinadır ama sedat abinin dediği gibi gam yapıyor. Benim nacizane tavsiyem Sogun line. Ben geçenlerde aldım ve gerçekten çok hoşuma gitti. Akışkanlığı olsun dış koruması olsun suda hayalet ozelliği olsun şimdilik memnunum.