Herkese selam . Okuma savant 4.20 kamıs ve avenger 65 makınem var . Rapala - capari - yemli genellikle büyük balık tutmaya calısıyorum . Kaliteli güzel bi misina önerisi bekliyorum şimdiden tesekkurler .
ben trabbucco salt water kullanıyorum çok memnunun....orta butceye tavsiye olunur...ama daha professional bişey olsun derseniz daha kalitelilerde var tabii...
Ben de makine olarak avenger55 aldim ve sufix elite 0.28 kullqniyirum gam ve hafiza yok diyebilirim.cekeride gayet guzel yeni aldim memnunum tafsiye ederim bunun yaninda bir oneri daha sufix duraflez misina da aldim decatlonda baya indirimde 20 tl 300mt 0.30 u .. daha kullanmadim fakat gercek ceker onayli bilgine. Elite midelini almamin sebebide cok esnek degil balik vuruslarini guzel hissediyorum bugun baliktaydim ve baya iri buyu istavrit yakaladim full caparim doldu ve tane tane hissettirdi oltam ve misinam.tafsiye edrim oda 20 tl
tesekkurler bende bugun tarabyadaydım iri istavrit aldım ama misinam evlere senlık yanı Denicem dediğin misinayı sağol abi
http://www.hepsiburada.com/pelican-....outdoor.pla&gclid=CMryit_Z6MgCFUNAGwodsykL4A Güzel bir misinadır. Ucuzdur, sağlamdır. Lakin esnek bir misinadır. Bu konuya dikkat. Fiyatı çok değilse sadece denemek maksatlıda olsa almanızı, denemenizi tavsiye ederim. Dediğim gibi esnek bir misinadır. Aradığınız özellik bu ise şayet. Ayrıca renginin koyu yeşil olduğuna bakmayın. Misina açıkken bildiğiniz deniz suyu rengi. Bu kadar övdüm, fiyatı yükselmese bari.
pelıcan dozer modeli mısınayıda tafsıye ettıler bana da bulamadım 0,28 ını..buda cok esnemeye bır mısına ve cok sağlam bır mısna ımıs.. sufıx elıte modelını tercıh etme sebebım cok esnek olmaması gam ve hafızanın dusuk olmasıydı..