SELAM ARKADAŞLAR; Yeni sezon hazırlıklarına başladım, yayında kullanmak için 60 lık misina aldım. Sizce dayanıklımıdır? Kullanan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. Tabi daha önce kullanıp memnun kaldığınız misina tavsiyeleriniz varsa onada açığım. 60 lık almamın sebebi ise hem sarımda fazla yer kaplamıyor, hemde atış esnasında kafadan atmayı daha az yapıyor. Söylediğim gibi diğer balık türlerinde kullanabileceğim misina, takım, v.d hakkında tavsiye ve bilgilerinizi bekliyorum. MİSİNA ÖZELLİĞİ Kevlon Oskar K= 0.60 mm Ç= 42 kg PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... SAĞLICAKLA, EYVALLAH...
Makina Okuma Espina; 80'lik makina. Ayrıca Kumyang Paragon 70'lik makinamada sarmayı düşünüyorum. O da kırmızı makina. Yorumlarınızı bekliyorum. PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... SAĞLICAKLA, EYVALLAH...
samandıralı sıstemde kullanacaksan senı ugrastırabılır.cunkı mısına kalınlıgından dolayı gam yaparak takımı sana dogru gerı cekecekyır.ama agır dıp takımı kullanıyorsan oluuuur.mısınada 41 kg akadar guvenıyorsun .pekı makına ve kamısın da sana aynı guvenı verıyormu.evde yayın tarafından patlatılmıs bır dam green cros power 300 yatıyor.bende aynı hatada bulunup mısınam kopmasın dıye orgu mısına kullanmıstım.ama balıktan once ben yoruldum ve acele ettım.mısınaya guven kamısıma maloldu.tamamen dengelı olmak zorunda.bu bahar yorgunlugu ıle sacmaladıysam kusura bakmayın
ya arkadaşlar memlekette hala yayın varmı ya ben aydın söke çivarların dave barajlarda avlanıtorum hiç yayına denk gelmedim slmlar
Hatalı avlanma sonucu, yalnız yayın değil diğer türlerde tehlike altında. Yayın hala bir kaç avlakta bulunmakta. Umarım sanada nasip olur.