Merhaba arkadaşlar, Balık avına yeni başlamış olmamın verdiği heyecanla tüm sistemleri sırasıyla test ediyorum En son gözüme kestirdiğim sistem ise Vertical Jigging, Penn Overseas 50 lbs kamış ile Jigging Master PE 10 makine aldım, bu ikili için hangi misinayı tavsiye edersiniz arkadaşlar ? Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
cem abim deniz bisikletini bıraktınmı yoksa hayırlı ugurlu olsun güzel kamış ve makina almışsın ip misina kullanman gerekiyor markaları araştırrım benden daha ustaları var onlarda bende faydalanmak isterim dikey jig için bir kaç yer var sana koordinatlarını verebilirim not defterimde bulursam sana özelden yollarım abim tekrar görüşmek üzere
Deniz bisikletinden küçük bir tekneye terfi ettim Yusuf abi . Koordinatlar için de ayrıca teşekkür ediyorum ama henüz gps'im yok idk. Görüşmek üzere Yusuf abi
cem abim hayırlı olsun o zaman tekrar birlikte çıkmakta nasip olur inşallah gps içinde merak etme android telefonun var ise ben sana akdeniz navigasyonu programı ayarlarım abim haberleşelim özelden sana numaramı yazarım saglıcakla kal abim rasgele
Birlikte olta sallamakta nasip olur inşallah abi. Android değil ama ios işletim sistemli telefonum var tavsiye ettiğin bir uygulama varsa kurayım. Heron'un kaçlık misinasını uygun olur abi?
0,30 ve,040 uygundur abim çok derin degilse 0,40 çok derin se 0,30-35 olabilir bir kaç tanede jig öneririm sana özellikle pembe ve turuncu olursa iyi olur