Selam arkadaslar remıxonun excellet aldım kullanıyorum fakat dun fırdonduyu baglarken zırt dıye koptu sıkarken ama 1 aydan berı kullanmıyodum oltayı ondan olmus olabılırmı sızce bırde hangı mısinayı tavsiye edebilirsiniz acaba ..... sufix trabucco angel kıss asso benım gozume carpanlar bunlar baska varsa daha ıyısı yazarsanız sevınırım SAYGILARIMLA...
Angel Kiss ve Asso misinaların kalitesi mazide kaldi. Mümkünse bu 2 markadan uzak durun. Amacınıza uygun Suffix ve Trabucco ürünleri sizin için yeterlidir. Kolay gelsin.
Maxim Testa Rosa (kırmızı) X Balza K 9 Berkley Trilene Max Fılpeska super Maxım X Trabucco Super ıso (üzerinde karagöz resmi var) X Trabucco t Force Super Iso (Lacivert) (üzerinde karagöz resmi var) X Oskar İnvisiline X INOXsoft (şampanya rengi) X
ceyhun, bahsi geçen misina spin makaralarımdan birinde sarılı. 0:25, düğüme dayanıklı ve bazen sazlık yada ağaç dallarına takılan sahtelerimi genelde kurtarmışımdır. çok esnektir, ve zor kopar. düğüme bağlı bir sorun yaşadığını düşünüyorum
Şahsi tercihim Trabucco T-Force Super ISO... Bunun özellikle lacivert olarak arayın, şeffaf olanları sahte olabiliyor... Ben 0.30'luğunu kullanyorum. Çekeri 12 kg. Tercih sebebim sertliği ve sürtünme dayanımıdır ki, bu misinayı kayalık ve midyelik bölgelerde de kullandım ve çoğu sefer kopmadan kurtardım. Daha da iyisi ise Awa-Shima Ion Power ISO Professional Fluorine Line. Bir de yine Awa-Shima'nın Fluo-X Special Competition ve Blue Force serisi de ilgi çekici. Bu bahsi geçen misinalar yeni nesil misinalar olduklarından kalınlıkları üzerlerinde yazan değerden incedir. Bunlar esnek misinalar da değildir, dolayısıyla orta ve büyük boy balık ayına uygundurlar. Ayrıca at-çek sonucunda geleneksel misinaların yaptığı gibi incelme yapmaları uzun süre zarfında oluşur.
bence de trabucco...neden desen ülkemiz sularına çok uygun...mukavemeti yüksek...düğüm direnci harika...süper kaliteli...ben at-çek yaparak avlanıyorum...trabucco t-force spinnin pike 0.25 kullanıyorum...yücel usta tavsiye etmişti...beni hiç yarı yolda bırakmadı...ayrıca her av şekline göre çok çeşitli seçenekleri bulunmakta...uygun fiyatlı olduğunu düşünüyorum...
Muhtemelen misinada çizilme vardır. Her kullanımda misinanın uçta kalan kısmı el yordamıyla kontrol etmek lazım. Çizilme bir misinanın 1/3 oranında mukavemetini azaltabilir. Kontrol ettikten sonra çizilen kısmı koparıp tekrar bağlayın. Bu durum misinaların tamamında olur.
Dedıgin gibi maxim terra rossanın misinesini kayseride buldum fakat siparıs vermedim daha 100 mt 13 tl birazda pahalıda geldi acıkcası videosunu izledim gayet iyi misina tesekkür ederım