arkadaşlar ben 5 yıldır at çek avı yapıyorum bi çok misina kullandım ama size NANOTECH MİSİNA önerecektim,ben kullanıyorum ve aradıgım misinayı buldum gerçekten,hem ince hem sağlam süper ötesi bir misina kopmak bilmiyor misina tavsiye ederim.
bilgi için teşekkürler, fakat marka model kalınlık gibi hatta varsa bir link paylaşırsanız çok daha yardımcı olursunuz.
evet aynı şekilde biraz özelliklerinden bahsederseniz sevinirim bu arada hangi kalınlığı kullanıyorsunuz atçekte
banada misina lazım, nesinden memnunsunuz, hoşlanmadığınız durumlar var mı? tam markası tam modeli felan fyatı ne ve saire bunlarıda yoruma eklerseniz, bizim işe yarar bilgiler olacak, mesela burgu felan yapıyor mu, kırılma yapıyormu? bu arada darkprince 5 yıllık deneyimlisin, benim gibi hiç balık tutamamışlara tavsiyen varmı mersinde?
arkadaşlar misina adı NANOTECH ben 28 liğini kullanıyorum cok saglam,internette bulamazsınız ama orjinal japon.mezitlide oscar balık av malzemesi satan arkadaşta var ordan temin edebilirsiniz,fiyatı 12 tl,hem ince hem sağlam,ben cooook memnunum güvenilir bir misina emin olun
Nette yaptığım araştırmaya göre arkadaşın bahsettiği misina bu olsa gerek. http://www.balikmarketim.com/?urun-54495-ROYAL-0-30mm-NANOTECH-JAPON-1000mt-OLTA-MiSiNASI.html
abi şu misinayı Akyol balıkçılıktan alamazmıyız, oskarda hesabım yok! mesinayada ihtiyacım var, bu mesinayı at-çek rapaladada kullanabilirmiyiz? olta attıkça mesinanın ne kadar önemli bir şey olduğunu farkettim, eh daha yeniyim öğrenecek çok şey var, çok teferruatlı bir işmiş yaw bu balık tutmak