Misinalar hakkında.

Konu, 'Misinalar' kısmında hmrjr1990 tarafından paylaşıldı.

1. hmrjr1990

hmrjr1990 Çağatay

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire 10-40 2.70 MH
    Favori Makine:
    Shimano Exage
    En İyi Avı:
    6KG sazan
    Arkadaslar hepinize selamlar. internetten sparis ettigim spin takimlarim geldi. 2 adet misina aldim ustelik. ama daha kullanmak nasip olmadi. 0.28 7kg kaldirisi olan bir misinayi makinaya sarili olarak gonderdim. digeri ise 0.28 8,5 kg. sormak istedigim, 1kglik balik yakaladik diyelim, su aldinda cekisi asilmasi 8kgden yada 7kgden daha fazla olurmu. koparma ihtimali varmi? varsa bska misina onerirmisiniz. kamisim 20 40 atarli. sahtelerim maxrap 13 cm 12,5 gram. 20 40 atarli olmasi, bu tur rapalayi atmama engel olurmu? ve elimde zargana tipi sahtem var 22 cm.lufer icin aldm bununda agirligi 30gr. bunda atarda sorun yasarmiyim. tesekkurler.

2. ycan74

ycan74 yalın

0.28 misina ile 8-9 kiloluk levrekleri rahat alırsın bence, kalama ayarını iyi ayarla. 20-40 gram kamış için sahten uygun rahatlıkla atarsın, zargana sahtesi atamazsın erişimi yetersiz olur kanımca.

3. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    N.S. KN Saltwater 802M, Savage Gear MPP 2,51
    Favori Makine:
    Daiwa Legalis 3000 SH, D.A.M. Quick FZ 30
    Çağatay, Yalın abi'nin dediği doğru. Kalamayı biraz aç, balığı çok rahat alırsın. Zargana sahtesi dediğin sanırım 3 yada 4 parçadan oluşan sahte balık. Eğer oysa çok rahat kullanırsın. Ama silikon zargana biraz hafif kalır bence.
    Bu arada yeni takımın hayırlı olsun. raporlarını bekliyorum :)