Misinadaki gam meselesi ile ilgili bir çok konu ve başlık olmasına rağmen aradığımı bulamadım bu nedenden dolayı bu başlığı açmak zorunda kaldım. Genel olarak sıyırtma şeklinde silikon ve rapala kullanıyorum.Ana misinamdada gam sorun olmamasına rağmen süreli kullandığım için bedendeki gam ortadan kalktı ancak bu sefer rapala ile kurşun arasındaki misina ana bedene sürekli olarak dolanıyo nerdeyse her sefer dolanıyo dalanmadığı zamanda balığı alıyodum zaten ancak benim şimdiki sorunum sürekli olarak dolanması buna lütfen bi çare bulalım haftalardır doldum bu hafta iğice taştım herkez balık çekerker ben oltayı açmakla uğraşıyorum . lütfen bi çare.
bir resmini çekip yollarsan abim sana yardımcı olalım burda sanıyorum ki rapalanın aksiyonu fazla ve kullandıgın klipsli fırdöndü tam manasıyla görevini ifşa edemiyorum
rapalanın altında kanca var sa onu kırıp deneyebılırsın,kuyruk kısmındakı kanca yeter sana ben bu sorunu genellıkle boyle cozuyorum
https://www.facebook.com/profile.ph...collection_token=100006428530744:2305272732:5 buradaki tüm resimler kullandığım mazemler yanlız rapalada kullandığım misina başka. Oltam denizden çıkınca resimdede çizdiğim duruma geliyo oltam sürekli anlatmaya çalıştığım inşallah anlarsınız.(armut kurşun kullanıyorum 150gram) Sürekli olrak kullandığım rapalam iyiydi ancak bu hafta onu kaybettik fosforlu bi rapalaydı gece iyi iş yapıyodu bilginize..