Bende olta aldım herşeyi yaptıkta bir tekmisinayı sarmaya çalışıyoz toplamıyo misinayı toplamaya çalışırken hem makara hemde sarma teli dönüyo ben birisi dönmicek sabit kalcak diye biliyorum ikiside döndüğü için misina toplanmıyor biri
Hoşgeldin. Makinanda kalama ayarı var makaranın önünde onu sık makarayı sabitlicek tir. böylece misine sarımı nı yapabilirsin. makinanın marka modelini de yazarsan daha iyi bilgi verebiliriz. Ayrıca tanışma bölümüne de bir konu açmam iyi olacaktır.
Ali'cim bende başlığı görünce "kan ihtiyacı" var herhalde dedim, boşver abicim takma kafana, hayatta çok daha acil milyonlarca şey var.
ali kardeş en güzeli al oltanı bir av marketine git orada sarsınlar misinayı ve sana yeni misina sarıldığında ne yapman gerektiğini anlatsınlar. en temizi bu
Faruk alemsin. Ali diyor herşeyi yaptık, bir kaldı misina toplamak. Toplanmayınca olmuyor da kardeş? Kafaya nasıl takılmaz ?
Kastın ben isem, evet öyle acemiyim. Yok kastın Ali ise; evet O da öyle, yani acemi. Eee birader sen ustasın hele söyleyiver bakam nedir, nasıldır bu misina sarma işi? Anlatıver de anlıyak.
Bu ne ya genç dedik yeni dedik yardım edelim dedik. Çocuk cevap bile vermemiş. Aslında kafandan yardım diye çok basit bişey için konu açanla dalgamızı geçmek en doğrusuymuş. Htata ettik
Evet abim sakin ve sessiz bir yapım vardır. Bide bugün kü sayım teleşı biraz sinirlerimi bozdu. Genç arkadaşımız eğer gelirse ona gerekli yardım ve ilgiyi ilk önce gösterecek kişilerdenim. Ama geleceğini de pek sanmıyorum.
Ona hiç şüphem yok. Zaten yardım amaçlı ilk cevabı veren kardeşimizsin. Ne sayımıymış bu öyle telaşa sevkeden, sinirini çıkaran?
kan grubum a rh pozitif konuya gelince bende acemiyim ama azmin ve bu işe merakına sevindim bol bereketli avlar dilerim (buu arada bir malzeemeci sana yardımcı olabilir )