değerli arkadaşlar bu makina hakkında bilginizi alabilirmiyim dark kuvveti ne kadar 730 gram agırlıgından dolayı yemlide kullanmak istiyorum
silver serisi hantal diye duymuştum 4.9:1 , 5 rulmanlıydı galiba 80 olan modeli 750gram gibi bişe. daha iyi markaların bu segmentteki makinaları daha pahalı. fiyat - kalite meselsi mitchelleri her zaman kalitesine göre ucuz bulmuşumdur. birde gold serisi var bu serinin 11 veya 12 rulmanlıydı ağırlıkları aynı. her iki tip de çift kafalı
Bir makine alırken dark kuvveti bence önemli. Özellikle beklemeli ve büyük avlarda bu özellik ön planda tutulmalı. Ama ne yazık ki internet sitelerin çoğunda bu özellik hiç yazılmıyor? Çoğu çakma diye tabir ettiğimiz makineler piyasaya sunulduğu için de yazılmıyor olabilir bence. Hatta tanınmış bir firmadan bir makinenin dark gücünü sorduğumda çevirme sayısını söylediğinde o dükkandan çıktım.Düşünün makineyi satan dükkan sahibi bile bilmiyor o da ayrı bir konu. Bence drag kuvvetini bulamadaysınız almadan önce makinenin kutusunda yazması gerekiyor almadan kontrol edin bence. Saygılar.