Arkadaşlar,site içinde çok aramama rağmen bir kezde yanlış bölüme yazarak acemiliğimizi epey ispatladık.Bayide mıtchel alround 4.20 surf kamış gördüm ve almak istiyorum deneyimleriniz ve bilgileriniz hangi yönde olacak alayımmı nasıl kamıştır fiyat olarakta 100 tl denildi,şimdiden teşekkürler
Bende o yüzden sordum, Bu şekilde Markaların imajıda zedelenmekte. Aslında şöyle demek lazım; Bir ürün alacağınız zaman satıcıya değil, Resmi ÜRETİCİ,İTHALATÇISININ sitelerini baz alın yada "oem" yada "no name" ürünlere fazla para vermeyin. 100 tl bu kriz ortamında ciddi bir meblağtır.
Surf kamışa direk merak sarmışsan acemi değilsin demektir.Surf kamışı kıyıdan beklemeli avlarda takımı uzağa atmak için kullanırsın.Bahsettiğin kamış modelini bilmiyorum.Fakat bende de 4.20 surf kamış ve 60 lık surf kafalı makina var Albanın.Ama çok da ihtiyaç duymadım.Yani 3 mt lik 100-150 gr atarlı spin tarzı ince bir kamışla hem kıyıdan istediğin veya yeterli olabilecek mesafeye takımı atabilirsin hemde hafif bir makina ile istavrite at çek yapabilirsin.Bu nedenle daha fonksyonel bir takımla ilgilenmen daha faydalı olacaktır.
eleştirmeden yardım edin sevgili salih bey, açmış olduğunuz konunun başlığı sanırım birçok arkadaşımızı itham altında bırakıyor. konuda bahsettiğiniz üzere almayı planladığınız ürün hakkında yorum istiyorsunuz. yapılacak yorumlar haliyle arkadaşlarımızın kişisel eleştirini içerecektir.lakin bu noktada karıştırılmaması gereken en önemli husus yapılan eleştirilerin almayı planladığınız ürünle dolayısıyla sizin şahsınızla alakalı olmadığı gerçeğidir. ayrıca eleştirmeden nasıl yardım edilebileceği konusunda da kafam karışamdı değil. eleştirmiyorum,o kamışı almayın, veya eleştirmiyorum o kamışı alın. sanırım bu eleştiriler olmadığı sürece verilen cevapların mantığını çözmek pek mümkün olmayacaktır. sonuç itibarıyla olası eleştiriler hakkında bir memnuniyetsizliğiniz olur ise lütfen bunu herkesle paylaşın ki,biz doğmuş ve veya doğacak yanlış anlamaları ortadan kaldırabilelim, saygılarımla
. Sanırım şöyle oldu. Salih ağabeyi bir hususta , konuda yahut mesajda istemeden de olsa eleştirerek kırdık. Herhalde o bakımdan oldu. başka bir sebep yok bence. . Keşke sorduğu ürünü bilseydim de yardımcı olabilseydim
Kesinlikle katılıyorum.Salih abinin mesaj sayısı daha 9.Yaşıda bu şekilde bir başlığı yazabilecek kadar müsait.Bu nedenle uyarıları yaparken çok dikkat etmemiz , bazı kriterleri göz önünde bulundurmamız gerekiyor.Mod arkadaş uyarı yapana kadar başlıktaki eleştiri sözüne takılmamıştım.Dikkatimi çekmedi değil ama mesaj sayısını görüp,yaşınıda görünce hiç takılmadım.Uyarmak bence çok göze batmadıkça,site kurallarını belirgin biçimde çiğnemedikçe zamanla kişinin diğer mesajlarını da dikkate alarak yapılmalı düşüncesindeyim. Belki bu uyarı 14 yaşındaki bir genç arkadaşımıza yazılsa idi arkadaş teşekkür edecekti uyarıldığı için fakat 50 yaşında ve sitemizde daha misafir sayılabilecek kadar yeni bir abimize yapılınca tepki ayni olmaz düşüncesindeyim.
bu konuda,forumda kirlilik ve polemi yaratmamak amaçlı görüş alış verişi konuya mesaj yazan arkadaşlarımla özel mesaj seviyesinde ilerliyor, bilgi vermek istedim
Merhaba Salih bey; ben aşağıda linkini verdiğim kamışı kullanıyorum. istersen sörf kamış olarak istersende normal kamış olarakta kullanabiliyorsun. oltayı taktırdığımda çok zorlamama rağmen bu kamışı kıramadım. evet ciddi ciddi söylüyorum. kırmak istedim ters zorladım ama yine de kırılmadı. ve fiyatı da senın kamışın 3te1 fiyatına. şiddetle tavsiye ediyorum... (http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=1-3119420)
Hepinizin önerilerine teşekkür ederim .Konu başlığı için açıklamam ise ,bu kamış için sitede bilgi var, araştırın ,araştırmadan sormak işin kolayına kaçıp bilgi kirliliğiyapıyorum gibi bir düşüncede olmadığımı belirtmek için yazmıştım.Yoksa ne alacağım malzemeyi eleştirmeyin anlamında sormadım .Hatamız varsa affola bize kendimizden küçüklerdende özür dileneceğini yıllar öncesinden öğrettiler tekrar hatamız varsa affola,hepinize rastgele
Hatan yok Salih abi.Bu mesajınla görülüyorki eleştirmeyin sözünü yanlış anlayan bizlermişiz.Baştan beri diyorum bu kadar basit bir konuda genelin gözü önünde belli bir yaşa dahil olan kişileri uyarırsan , uyarılması gerekenin kendin olduğunu anlaman çok uzun sürmez.
selam, sevgili mallaca ile,özelden bu konu hakkında yeteri kadar fikir alışverişinde bulunduk ve konuyu toparladık lakin genelin gözünden kaçan bazı husulara açıklık getirmek isterim. bu mesajın anafikri mesajın son paragrafındaydı ve sanırım bir şekilde yanlış anlaşıldı.hatırlatma yapmak gerekir ise, 'sonuç itibarıyla olası eleştiriler hakkında bir memnuniyetsizliğiniz olur ise lütfen bunu herkesle paylaşın ki,biz doğmuş ve veya doğacak yanlış anlamaları ortadan kaldırabilelim,' amacım sebebini bilmediğimiz bir konu yüzünden oluşmuş kırgınlıkları giderebilmek,kimseyi küstürmemekti. yoksa konu,kimseyi uyarmak ve veya uyarılıcak kişi olup olmamakla alakadar değildi. ayrıca şunu da çok net belirtmeliyim ki,yaşca benden çok büyük bir insanı ortak faydalar dışında uyarmak haddime değil,hiçbir zamanda olamaz, paylaşmak istedim ayrıca,sevgili mesapo'ya da bu konu hakkında özel mesaj gönderildi