Mitchell Avo Surf???

Konu, 'Makineler' kısmında cyhnckr tarafından paylaşıldı.

1. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
  2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Linkleri tel.de göremedim. Yanilmiyorsam misina kapasiteleri farkli. Avosurfler fiyatina göre çok iyi makine. En iyi mi? Degil. Compact serisi konik kafali, avosurfe göre daha basarili. Compact silver daha ucuz ama ben compact gold öneririm

3. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Özellikler yanlış yazılmış.

8000 -> 5 + 1 bilya,
    800 -> 3 + 1 bilya
    80 -> 2 + 1 bilya.

+1'ler, roller bearing denen tip bilyadır. Bunlarda küre değilde silindir şeklinde iç parçalar bulunur. Böylece yandan gelen yüklere daha iyi dayanır, boşluk vs. yapmazlar. Ama sürtünmeleri fazladır.

Diğerleri normal tip bilyadır, içteki hareket eden parçalar küre şeklindedir.

4. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
  5. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Misina kapasiteleri 8 - 7 arasında olur. 8000 - 7000, 800 - 700, 80 - 70 gibi. Zaten 8'lik ve 7'lik iki farklı boyu var hepsinin.

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Linkleri göremedim serdar abi kafada kalanlardan aktardim geçenlerde epey bi arastirmistim kullananlara sordum falan :) çok arastirinca benim devreler kontak etti demekki :D

7. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Surf icin degil ama spin icin Mitchell makinalari bir suredir arastiriyorum. Av marketinde elime alip inceledim, malzeme kalitesi gayet iyi duruyor, tabi av yapip denemek lazim. Diger markalara kiyasla pahali da sayilmaz. Sagolsun, Roy da onerilerde bulundu, neticede Mitchell Avocet Gold 4000 onden kalama almaya karar verdim.

Spin makinalar icin: http://www.fishmitchell.com/products/reel

Bu da benim almayi planladigim makina: http://www.ebay.co.uk/itm/Mitchell-...100?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4842b48cd4

8. karetta

karetta okan

hepsi aynı fiyat farkı büyüklük küçükülüğe göre değişiyor herhalde 20lik 30 luk 60 lık büyüdükçe fiyata büyüyor

9. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.
    ceyhun arkadaşım bende mıchelAVONURRER 7500 var malzeme kalitesine lafım yok fakat makine malesef bir facia biraz ağır kurşun birazda balık bindimi kollarım kopuyor aldığıma çok pişmanım sana tavsiyem uzak durman bende aldım bir kere ozamanlar pek önemsememiştim ama balık çekmek o makinayla bir eziyet durumum olursa makina sağlam olmasına karşın başka bir makina alıcam.:confused:

10. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    serdar köylü bey: bende de mitchel surf var ve misina yıpranma sorunu yaşıyorum.bogazda daha uzağa atış yapmak için kaç numara hangi marka misina almalıyım.hedef balığım genelde istavrit.