Merhaba arkadaşlar, Ebay'dan herşey dahil 37$'a yaklaşık 50YTL bu ürünün artırmasını kazandım makina türkiye'de yok benim araştırmama göre bu makinayı duyan fiyatını bilen varmı?Makinayı kıyıdan genel amaçlı at çek için kullanacağım. Yorumlarınıza göre ödemeyi yapıp getirteceğim ne dersiniz? Makina özellikleri; NEW Mitchell Avocet Silver AV-S6000 Spinning Reel Full features and value in a great reel. 4 bearings, instant anti-reverse, patented aluminum quick change spool, spare graphite spool, light weight, Mitchell styling Features: Avocet AV-S6000 Bearings 4 IAR Instant Spools 1 aluminum, 1 graphite Weight 13.23 oz (375gr) gear ratio 4.9:1 Handle Soft touch. Interchangable left or right Line 12 lb test / 220yds (12lb=0.338mm 201metre misina alıyor) Drag Soft touch rear Spool Quick change
Makina biraz orta karar bir makina.Spin makinası olduğu yazıyor ama ne makarası ne de ağırlığı spin makina gibi değil.Mitchell kendini ispatlamış bir marka ancak bu makina orta karar bir makina, fiyatı çok ucuz olduğundan çekinmeden al derim.
Aynı makinenin arkadan kalamalısı mevcut 68 ytl.Pek bir fark yok eğer kargo vermeyecekseniz iyi fiyat.
Reported Post by AVCI1 Merhabalar Ebaydan Bir Michell Almişsin Galiba Senden Bir Konuda Yardim Isteyecektim.ben Eski Mitchell 350 Hastasiyim Ebayda Satişlari Falan Var Ama Ben Bir Türlü Ulaşamiyorum. Türkiyede Satan Birini Biliyormusun Teşekürler
Şahsi görüşüm Bu makine orta sınıf bir at-çek makinesi. Devir sayısı ve ağırlığı at-çek için oldukça uygun..Fiyat konusuna gelince Bu makine ülkemizde yok ancak spariş ile getirilmekte ve 105ytl gibi bir rakam istenmekte..Bence fiyat olarakda oldukça iyi