mitchell spin kamışı

Konu, 'Kamışlar' kısmında murat250471 tarafından paylaşıldı.

1. murat250471

murat250471 Murat

Selamlar arkadaşlar. Yeni aldıgım Mitchell pivilege 2.72mt 5-15gr atarlı 2 parçalı ve 3 yedek uclu spin kamış 223gr. Yine bu kamışda kullanmak için Mitchell mag pro 4500 10 bilyeli 6.2:1 devirli 284 gr önden kalamalı makina aldım. Bu ikili hakkın da bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Saygılarımla.

2. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Murat güle güle, gönlündeki avlarda kullan,

Makine biraz büyük değil mi?

3. murat250471

murat250471 Murat

Murat bey 4500 bakınca büyük geliyor ama çok hafif, kulanımı kolay en önemlisi saglam ve devri yüksek. Saygılarımla.

4. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

murat abicim Mitchell pivilege 2.10 kamış bende var bi av bayii elinde son kalmış elime aldım şöyle bi salladım gayet iyi geldi şu an kullanıyorum çok memnunum :)
    makarada Mitchell eskiden kullandım ama bence shimano:D :D

5. cmoarnveuts

cmoarnveuts Onur Bilgin

magnezyum malzeme ve deniz suyu..

Murat bey merhabalar,

öncelikle makineniz ve kamışınız hayırlı olsun.

konuya yazdığım bu cevap biraz geç karşılanabilir, haklısınız ama tesadüfen gördüm mesajınızı ve birşeyler yazmak istedim.

mesajınızı, "mitchell mag-pro" makineye dair yorumları webde aratırken rastladım. makine hakkında fazla bilgi sahibi değilim ancak şunu söylemek istiyorum, makinenizin gövdesi ve rotoru magnezyum alaşımı. 4500 kafa bir makine için 300gr. altı ağırlığını da buna borçlu zaten.

ancak yapısında magnezyum alaşımı kullanılan makinelerin deniz suyuna karşı hassasiyeti de bilinen ve takip ettiğim kadarı ile yabancı sitelerde üzerine dikkat çekilen bir mevzuu.

denizde kullanmayı düşünüyorsanız, makineyi daha dikkatli kullanmanız gerekebilir.

tekrar hayırlı olsun dilerim, rastgele

Onur Bilgin

6. murat250471

murat250471 Murat

Onur bey bende sizin cevabınızı çok geç farketdim. Şunu belirtmek istedim. SR-MAG yöntemi makinaların yapımında kullanılan magmezyum alışımlı mükemmel bir paslanmazlık özelligi verir.Patenti Shimano ya ait olan anti-pas yüzey sistemi ile özellikle deniz balıkcılıgı gibi normalden fazla paslanma riskinin oldugu ortamlarda makina yüzeyi magnezyum sayesinde daha korunaklı oluyor. Sygılarımla.