Miura Italcanna 420 Gr

Konu, 'Kamışlar' kısmında kimerya tarafından paylaşıldı.

1. kimerya

kimerya Murat

En İyi Avı:
    Levrek 5 kg
    Arkadaslar bu kamısı aldım ve daha denemedım Isın acıkcası denesem de kamıs konusunda tecrubem olmadıgından bır kıyaslamaya gıdemeyecegım Sorum su bu kamıs kıyıdan ıs yaparmı Yanı Ferrarı ıle murat 124 arasında nerede yer alır dıyeyım

2. Gundogdu

Gundogdu Hasan hüseyin

Mersedes :)

Hiç kullanmadım, ama kalitesi hep meth edilmiştir..

3. violinist41

violinist41 Deniz

Favori Kamış:
    Lineaeffe extreme cast-Lineaeffe Scruve 4,50 surf-İtalcanna vertigo-shimanospeedmasterspn
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000, Twinpower 8000PG,Bull's eye XT9120,Saragosa 6000,Sustain 5000,Tica Dolphin
    En İyi Avı:
    14 kg Akya
    Ben İtalcanna vertigoyu kullanıyorum muhteşem bir kamış..Miuranın atarı biraz düşük 140 gr diye biliyorum..onun dışında kalite ve sağlamlık için söylenecek söz yok..

4. furunotr

furunotr Haluk

Ben de kullanmadım; fakat incelemişliğim var; biraz yumuşakça bir kamıştır; yemli için ideal; çaparide de kullanılabilir; at-çek yapacaksanız biraz yumuşak kalır; ama olmaz diye birşey yok onu da yapabilirsiniz ama sert kamışlar kadar randımanlı olmayabilir... Italcanna markasının giriş seviyesi kamışlarındandır diyebilirim... Bu giriş seviyesi lafına takmayın ülkemizde satılan kamışların %'de 90'ı kalite olarak bu kamışın yanına bile gelemezler; ayrıca el yapımı bir kamıştır; dikkatli kullanıp sağa sola çarpmayın veya yere düşürmeyin; zira uç kırılırsa ucuz değildir ve temini de biraz güçtür...

Aklıma gelenler bunlar; bunun dışında bol trofeli avlarda kullanmanızı temenni ederim...

Şu da sitesi...

http://www.italcanna.com/eng/prodotti.asp?pagina=Prodotti&fam=Surf Casting

Uyarı: Aslında bu kamışı almakla biraz kendinize fenalık yapmışsınız; zira böyle kamışlara alışınca sıradan kamış kullanamıyor insan bir daha; bu da bütçeyi deliyor haliyle...

Son düzenleme: 29 Mart 2011