Mod Raporlari Az Geliyor...

Konu, 'Genel Konular' kısmında Pandeon tarafından paylaşıldı.

1. Pandeon

Pandeon Burak

Hemen hemen her gün yeni katılan kişilerle birlikte farklı bölgelerden, bazen de farklı ülkelerden av raporları okuyoruz. Ancak dikkatimi çekti de genellikle moderatörlerin av raporu çok seyrek geliyor. Bizler hergün sizlerin yazılarından , anlattıklarından , fotoğraflarınızdan bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Bu sebeple sizlerinde raporlarını daha sık görmek isteriz.
    Mesela geçen hafta 4 kişilk bir ekip ayvalık taraflarına gitmişti ve rapor hepimize keyif verdi. Fishfounder (Özgür Bey) gittiyseniz eğer bu hafta sonu da yaptığınız avınızı fotoğraf olmasa bile anlatmanızı rica ederim. Bizlerde keyifle okumuş oluruz diğer raporlarınızda ki gibi.

2. fish founder

fish founder Özgür

farklı bir yaklaşım sergilenmiş bir konu sevgili Burak :)

neden dersen,

bu forum sayesinde kurulmuş ve kurulmakta olan dostluklar neticesinde yapılan avlar ve veya av denemeleri :) nden çıkan sonuçları bizim yerimize ava katılan diğer dostlarımız tarafından açılmasını daha uygun görüyorum,

zaten bakacak olur isen bizim mod'lar olarak 3-5 tane av raporumuz vardır ama içinde bulunduğumuz dostlar tarafından açılmış birçok raporda da yer alırız,

bizler zaten bildiğimiz ve tecrübelerimiz dahilinde herşeyimizi ortaya koyduk,koyuyoruz,

bu durumda beraber ava gittiğimiz arkadaşların izlenimlerini,avlardaki tarzları ve paylaşımları kendi gözlemleri ile belirtmeleri bence bizim o avları anlatmamızdan daha farklı bir perspektif verir,

en azından ben böyle düşünüyorum,

3. Pandeon

Pandeon Burak

Bu konuda kesinlikle katılıyorum. Av esnasında birlikte olanların anlatımı daha uygun tabiki de. Benim konuda biraz kinaye de vardı ama!!! :cool: Neyse. Hayır bende haftasonu çıktım balığa ama pek tat yoktu. Su ısınmamış dedi ustalar doğrudur dedik. Zaten başka raporlarda da halen 21 derece su sıcaklığından bahsediliyor. Bu da herkesin aynı sıkıntılarından muzdarip olduğunun göstergesi zaten. Benim haftasonu avından tecrübelerimi aktarmam şu an için imkansız. Uygulamalarımı tamamladığımda ancak şöyle şöyle şeklinde yorumlar yapabilirim insanlara.
    Fotoğraf makinası da almamıştık yanımıza haliyle o güzelim kırlangıcın fotoğrafın da çekilemedi. Yani avın güzel yanı ekipten birinin çok güzel bir kırlangıç yakalaması idi. E o hikayeyi de yakalayan anlatsın artık... Benden buraya kadar. Tutan koysun kardeşimin fotosunu hikayesini artık;)

4. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    hehehe :) bende bir kaç foto var ama burak makinamı arabada unuttum bu akşam kısmetse mail atıcam özgür abiye özelden bana mail adresini yazarsan sana da atayım :)
    biraz sabır birkaç gün sonra güzel avlar yapacağımıza inanıyorum. bu haftasonu çok kısır bir zamandı biz zaten balık olmadığını biliyorduk maksatımız sadece o güzelim ortam ve muhabbet ama ileriki günlerde balıkta olunca değme keyfimize :) en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle ;)

5. fish founder

fish founder Özgür

burak hakkaten çok kısırdı su balık yönünden,
    ama yakışıklı kırlangıcın fotosunu eminimki akif yayınlayacak ;)

6. Pandeon

Pandeon Burak

Balık konusunda zaten herkes dert yanıyordu. O kadar saat çekilen balık ortada. Tartışacak yorum yapacak birşey bırakmadı deniz bize... Ama biz neyi yanlış yaptık söyliyim. Hemen yanaşıcaktık kıyıya ordan alıcaktık nevaleyi, balığı bırakıp denizin havanın tadını çıkaracaktık. Yoksa uyuklamazdım 1 saat ben :rolleyes:

7. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    dün de kıyıdan ustam naci amcamla gittik hiçbirşey yok kıyı çok kalabalık kulelide yer bulmak imkansız balık olmamasına rahmen şaştım kaldım :) balık yapmaya başladımı düşünemiyorum :) geçen sene bu kadar kalabalık yoktu :)

8. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Moderatörlerin av raporu paylaşmasından ziyade forum düzenini koruma görevi daha üstün gelmeli bence. Tabiki av raporları da olmalı ki oluyor da. :)

9. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Ben bu konunun kendi üstüme olan kımını bir alınayım :)
    Arkadaşlar ben yaptığım mesleği geliştirmek için haftasonları saat 17:00 den 21:00 e kadar kursa gitmek durumundayım.Henüz 2 ay oldu daha 3 ayım daha var. Bu sürenin tam levrek sezonuna denk gelmesi maalesef çok kötü oldu. Arkadaşlar haftasonları arıyorlar ama ben maalesef kendilerine katılamıyorum. Hafta içi yaptığım avlar da uyku engeline takılıyor, bayram seyran olmadıktan sonra avı uzatamıyorum.

Şu sıralar bir karagöz yoklamasına niyetim var ama zamanını ben de kestiremiyorum şu an. Hatta yanıma siteye yeni üye olan birkaç arkadaşı da katmayı düşünüyorum.

10. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı

Uploaded with ImageShack.us
    konuyu yeni okudum daha :)
    Kırlangıcın hikayesi şu; arkadaşlarla palamut yada lüfer diye çıktığımız avda ben hedef balık olarak elimdeki arkadaşı belirlemiş ve tüm çabamı kendisine harcamıştım :) Her ne kadar Burak, Özgür, Engin ve kaptanımız balına deseler de durum ellerimde görünmektedir :) :)
    Yüzümdeki gülümsemede photoshop uygulanmamıştır ayrıca belirtirim.

11. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    Şaka bi yana, günün en önemli trofesi ilk defa yüzyüze gelebildiğimiz Özgür ustam, Burak ve Engin kardeşlerimizle kalıcı bir dostluğun temelinin atılmasıdır. Siteye minnettarım beni böyle doğru ADAM larla tanıştırdığı için.

Son düzenleme: 29 Eylül 2010
  12. Pandeon

Pandeon Burak

Ağbi estağfurullah. (doğru ADAM). Sadece efendi efendi geldik. Muhabbetimizi yaptık. Hep birlikte balık yakaladık!!! keyif aldık. (yakalayamanlarda livardan kepçe ile balık aldılar:D ) İnşallah tekrar bir arada oluruz, daha keyifli bereketli avlar yaparız. Özgür ustamızın sayesinde yeni dostluklarımız oldu, onun içinde ayrıca bir Teşekkürler kendisine.

13. Pandeon

Pandeon Burak

Tabi gönül isterdiki bizlerin tuttukları balıklarında görüntüleri alınsaydı, bencillik hat safhada!!!! Saatlerce yemleme yaptık kırlangıca özel. Sırf sen yakala diye. Ama bir tek fotomuz konulmadı. Üzüldük kırıldık...:p

14. dayzın

dayzın taner

Favori Kamış:
    linafee
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    Tv de izliyoruz :)
    Akif abi o güzelim balığı nasıl bir yemle tuttun acaba? Ayrıca keşke bıraz su alıp beslesen balığın maşallahı var akvaryuma koy izle, arasırada içine olta at yakala zevk daim olsun :)

15. Hakan Kılıçkeser

Hakan Kılıçkeser Hakan Kılıçkeser

En İyi Avı:
    Yengeniz
    Akif, hadi bakalım cevap ver, hangi yem ile tuttun?:D :D

16. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Çok güzel bir konu bence

neden modlardan rapor gelmıyor. alooo...

17. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Akif abi sağolasın gerçekten güzel bir ortam kuruldu. zaten ben tahmin ediyordum nasıl bir ortam oluşacağını. daha güzel avlarımız da olacak inşallah hep beraber. yakında ortak tekne alıcaz bu gidişle :) Allaha şükür siteden kiminle balık avına gittiysem iiyi insanlara denk geldim :)
    daha güzel avlarda görüşmek dileğiyle..

18. fish founder

fish founder Özgür

sebebi çok basit,

Aliço reis bizi balığa davet etmiyor :p :) :D ;)

19. fish founder

fish founder Özgür

yok birbirimizden farkımız sevgili dostlar hepimiz amatörüz ve amatör kalacağız;)

30 gün evvel kurutulmuş sülünes ama trik bu yemleri istavrit çaparisine tüyleri çıkartmadan yerleştirmekte,

zaten kırlangıç bu yeme her zaman sidiklik altından saldırır :D 'balık sidiklikten yakalanmıştı'

o senin iyiliğin engin;)

20. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Yüzündeki hoş gülümseme, elinde tuttuğun kırlangıcın dünya tatlısı kanatlarının aks-i sedası değil de nedir? Kırlangıç kanadında uçmaya hazır bir pozisyonda başka nasıl bir yüz ifadesi olabilir ki? Dostların hamiyetinde avlanan balık gibisi var mı, en güzeli, en gülümseteni de o dur.:)