Sevgili arkadaşlar, Kadiköy, Moda sahilinde güneşin batışını seyrederken oltalarımızı sallayıp bir-iki tavalık istavrit almak bizim için büyük keyiftir. Devamında ise, yine Modada oturan Bacanaklarda, istavritin küçüğü ile yeşil efenin büyüğünü bir araya getirmek, bambaşka keyiftir. Aynı olta ile aynı yerde, bana gelmeyen balıkların, eşime çifter çifter gelmesi ise ayrı bir dalga geçme konusu oldu. Herkese rastgelsin. Ekip iş başında. Eşim de sıkı avcıdır. Fenerbahçe Marinanın görünüşü. Allah bereket versin. Bize yeter. Yorgunluğa deydi. Olmazsa olmazlar. Mutlu son.
Afiyet olsun ellerinize sağlık,hem ailecek güzel vakit geçirmişsiniz hemde akşamın rızkını çıkartmışsınız...
Eşinize bayıldım. "Heheeeyy böyle tutarım işte" der gibi bir edası var. Hep birlikte gününüz güzel geçmiş, önemli olan o. Afiyet şeker olsun, dahasına rast gelsin.
Muhabbet güzel olmuşş.. istavritte bu kadar kıyılamış maşallah.. hayvan nevalesini artık kıyılarda arıyor..
Erdinç abi nasılsın ?? Çok güzel bir av olmuş tebrik ederim ama gecenin sonu bir o kadar daha güzel keyfinize diycek yok. En kötü geceniz öyle olsun
süper ,süper ne güzel bir paylaşım yarında ben denizdeyim kısmet anadolu yakası bakalım deniz banada gülecekmi
Erdinç abi sen beni akşam akşam bitirdin, hani balığı iyi kötü hepimiz yakalıyoruzdaaaaaaa, o sofra yokmu o sofra, üfffff üf içimin yağları gitti, bu saatte yapılacak işmiydi, halbuki bende sofradan şimdi kalktım ve bu kareleri gördüm, abi sen iyisimi benimle helalleş, şaka abim şaka , bu arada yengemizide tebrik etmek istiyorum, bir insan eşine ancak bu kadar sırt verebilir.deprem oluyor
Arkadaşlar, İlginize ayrı ayrı teşekkür ederim. Balık ve deniz konusunda gerçekten eşim ve çocuklar ile paylaşmayı çok seviyorum. Allah herkese böyle güzellikler yaşatsın. Sevelim sevilelim, paylaşalım, ve her şeyden öte iyilik dileyelim, ki allah gönlümüze göre versin. Sevgiyle ve dostça .....
Erdinç bey eşiyle balığa gidenlerin sayısı oldukça azdır ne mutlu size tavalık balıkta yakalanıca keyfi bir başka olur bu güzel avlarınızın devamını dilerim afiyet olsun rastgele
Tebrikler,çok güzel bir gün geçirmişsiniz.Deniz kıyısında olup o havayı solumak bile bence yeterli olur.Buarada afiyet olsun. Selamlar,
Tebrikler Erdinç abi. Ailecek balık keyfi dostlarla zirve yapmış. Nice güzel günlerde tadında avlar dilerim. Selamlar.
Ünlü Vakanüvis Kılıçbey İsmailzade, Simav depremine ilişkin saat 23:18'de şu notu iletir: "deprem oluyor"