modern sazan avın da kantarın topuzu.

Konu, 'Genel Konular' kısmında bilent yıldırım tarafından paylaşıldı.

1. bilent yıldırım

bilent yıldırım bilent yildırim

geçen gün iki usta balıkçının konuşmalarına şahit olduktan sonra bu yazıyı yazma kararı aldım;öyle bir konu konuşuyolardı ki ben o kadar model ve gereçleri takip etmeme rağmen hiçbirşey anlamadım,artık işi kodlara dökmüşler ordan konuşuyolardı,tabi ben shimano,fox veya daiva sahibi olmadığım için o markalarında üzerine fazla yoğunlaşmamıştım,bilgim yüzeyseldi.sonra kendiminde fırdöndüye swivel demeye başladığımı farkettim ,bait runner lar, ınfınıty ler,qouatro lar,kendi kendime dedimki bu ürünler anadoluya çok dağılmış ürünler değil,ben birşey anlamıyorsam foruma giren kişide anlamayacak,ve ülkemiz için çok önemli olan geliştirmemiz olmazsa olmaz olan moder sazan balıkçılığını,bu şekilde anlaşılır yapmıyor ,bunu, ne kadar ingilizce terim ,model vs biliyorsan o kadar iyi balıkçısına götürüyoruz ,ben forumlardan çok şey öğrendim,türkiyede fikirlerim sabit olsada eğer bir yarışmaya katılacaksan farklı ürünler kullanman gerektiğini,ana fikir olarak sazanın iyliğini düşünmeyi,bunları bizden önce bu işe gönül vermiş usta sazancılardan öğrendim,bende daha anlaşılır dilde yazayım diye uğraşıyorum.bunuda elimizden geldiğince uygulamaya çalışıyorum ,belkiüst düzey usta bir sazancıya bilgiler yetersiz gelebilir ama bu benim bilgisizliğimizden değil,bunu daha geniş kitlelere yayma amacımdan dır.ama anlaşılan bizde kantarın topuzunu kaçırabiliyoruz.
    bunu daha anlaşılır nasıl anlatırız bunu tartışmak lazım.

================================================================================