modern sazan balıkçılığının yaygınlaşmasına engeller.

Konu, 'Genel Konular' kısmında bilent yıldırım tarafından paylaşıldı.

1. bilent yıldırım

bilent yıldırım bilent yildırim

modern sazan avcılığı,biraz pahalı sistemler taşıyor yeni modern sazan avcılığı malesef,her malzemesi dünya para ,bunun sebebi türkiye de yeni yeni tanınması ve talebin yeni ortaya çıkmış olması,doğal olarak firma sahipleri bu tip malzemeyi fazla getirmediği için rekabet ortamı oluşmuyor,çin devreye girmiyor.bir diğer yerden bakarsan da getirenlerde faiş fiyatlara satmıyor bu malzemeleri,internette yurt dışında neyse burda da o fiyet yani dünya da da pahalı bir balıkçılık,teferruatı çok her malzemesi ayrı ayrı olmazsa olmaz eksik bir sistem kullanamazsınız,şimdilerde bizimde anlatmamız sayesinde daha orta mallar gelmeye başlıyacak türkiyeye,sezonda bu markalarla tanışacağımızı sizlere birçok ithalatçı ile görüşmelerimden dolayı söyleyebilirim,bu şekilde biraz daha yayılacağını bizim gibi diğer arkadaşların da bu konuya eğileceğini ve geçiş yapacağını ümit ediyorum, ama tabi fiyatlar şimdi olanlara göre uygun olacak genel anlamda yine herkesin alacağı bir fiyat olmayacaktır,bu geçiş süresinin biraz yavaş olacağını düşünüyorum ,belirleyici etken tamamen alım gücü malesef.

bu konuda görüşlerinizi almak bunu geliştirmeye çalışan herkes için önemlidir diye düşünüyorum .

2. Kırıkolta

Kırıkolta Murat

Favori Kamış:
    Okuma Salina
    Favori Makine:
    Shimano exage 3000
    En İyi Avı:
    Turna 52cm
    Size katılıyorum bilent bey. Peki bu tür malzemeler nelerdir , nasıl kullanılır bizi aydınlatabilirmisiniz?