modern sazan takımları ================================================================================ bu konuyu açmamın amacı ,türkiyede modern sazan avına geçmek isteyenlerin ,takımlarını geliştirmeleri,birbirlerine fikir vermeleri,elimizdeki mevcut takımlara yön verip,geçişi hızlandırmak amaçlı tavsiyeler vermektir.herkes kendi takımını buraya yazarsa,birbirimize fikirler verebiliriz. aşağıda, sazan balığının iyiyliğine göre sıraladığım ,kendi takımlarımdan,yarışmalar için yaptığım bir takımı örneklendirdim,ancak herzaman dediğim gibi bazılarının olması şart değildir.önemli olan bilincin oluşmasıdır. 1-SAZAN YATAĞI-spro self ınflat unhookıng mat 2-BRAİD-mad ımmıx,mustad dynema 3-İĞNE-mustad 4-FIRDÖNDÜ-mustad 5-MİSİNA-dam ultrastrong,pelikan 6-KAMIŞLAR-mad d-fender 2.75 lbs 3.60cm 7-MAKİNALAR-dam qouıck slr 860 fs 8-KAMIŞ SEHPASI-dam buzzer bar 9-ALARMLAR-dam pro tronıc 10-SWİNGER-quantum 11-RİG ÇANTASI-dam 12-KAMIŞ ÇANTASI-dam 13-casıo protrek prg 110T
Sevgili Bılent Emek vererek actığın konuya hic yorum yapılmaması beni üzmüştür. Modern sazan avcılığı yurdumuzda yeni gelişmeye başlayan bir av şeklidir. Ekipmanını tam manasıyla kurmak sair avların ekipmanlarının cok daha üstünde pahalıdır.Neden bu kadar pahalııdır.Neden saydığın techizat gereklidir.Özellikleri manaları,saydığın maddeleride ele alarak acıklaman gerekecektir. Sonrasında müzakere edilebilecektir. Bu arada Fox ürünleri hakkındaki kanaatinide bilmek isterim. Sevgiyle kal
sevgili vedat abi sen bilirsin benim:MODERN SAZAN AVI BİLMECESİ diye bir yazım var o yazı heralde bunlara cevap niteliğinde olur o yazımı konu olarak açtım bugün.