Merhaba arkadaşlar. Hepimizin ortak derdi avda rapala çantası kimimizin botu ufak kimimiz ergonamik malzeme açısından bi türlü şu yemlerimizi şöyle bakınca renkleriyle birlikte çogunu görebilsek ama piyasada istekerimize tam cevap verecek bişey bulamadın yok üst üstte koy yok yemin boyu uzun olmadı degiştir bende ilk önce yem kutularımdan yan yana koyup dosya gibi kapaklı bişey yapayım dedim sonra internetten araştırdım ilaç kutularının özellikle şeffafı olsun ki görebileyim dedim sonrada plano kutuma baktım hem her şey hazır hemen plano kutumun ara bölmelerini iptal ettim sonrada oralara sünger yapıştırdım böylelikle bölümler bagımsız oldu istedigin gibi yemlerini diz sünger kalınlıgı hafif kalın olursa kapak biraz baskı yapıp herhangi bi dagılmaya sebep vermiyor sizlelede paylaşayım dedim birde çok önemli kutu renkli oldugu için kesinlikle yemlerin renkleri degişmiyor istenirse ara bölmeler eklenebilir . .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg]
selçuk abi bunlar daha bir şey değil allah banada nasip etsin alabalık çiftliği gibi sahte var hüseyin abide allah nazardan saklasın ota taşa taktırmasın mevlam
burak kardeş teşekkürler nasipse çarşamba tamamdır inşallah çok teşekkürler teşekkürler turna olacak inşallah
Güzel fikir. İşinize yarar umarım ve kolaylıklarını da bizlerle paylaşırsınız. Bol balıklı avlar dilerim.
çok teşekkürler şennur hanım gerçekten işime yaradı önceden yemleri üstüste koy yok olmadı onu arkaya at boyu uymadı yok ufakları yanına sıgdır artık öyle bi derdim yok çünkü hepsini istedigim dizaynla ve yanyana diziyorum ve en önemlisi daha önce arkadaşlar yapmış ama renkleri modelleri bukadar rahat gözükmüyor ama şu anda aynı anda iki katlı planoya yaklaşık 60.65 yem aynı anda sığıyor ve iki bölmeyide çok rahat görebiliyorum