Sevgili forum üyeleri elimde bulunan SPLASH BUBBLE 35MM/ 25 PELICAN MAKET BALIK SUNİ YEMi Tuzlusuya modifiye ederek kullanmak istedim.Umarım güzel sonuç alırım Hedef balığım levrek.Ama saldıracak balığa hayır demem
Her iki halide cok guzel gorunuyor. Kirmizi kafali bir modifiye yapman cok akillica olmus hedef avin icin diye dusunuyorum. Hayirli olsun ve rastgele...
Çok güzel olmuş ince çalışmışsınız. Malzeme bilgisi vermişsiniz ben başka bişey soracam bu sprey boyalar içersinde güneş gördüğü zaman parlayan model de var mı hani bizim kullandığımız bazı sahtelerde ışık vurduğu zaman gökkuşaığı gibi parlıyor onun gibi bişey, rengini beğenmedimiz bi sahtenin üstüne uygulama olarak yapsak bunun için zımpara gibi bişey kullanıyormuyuz eski dış yüzey boyası için.
Akrilik sprey beyaz,Akrilik sprey floresan kırmızı,Akrilik Spey vernik kullandım.Bu tür modeller tatlı su için ama ben tuzlu suda da kullanmak için böyle bir yola başvurdum.Bakalım deneyeceğim en kısa zamanda.
Bahsettiğiniz hologram gibi bir boya türü ise bilgim yok.Belki vardır.Zımpara yapmadım gözleri ve iğneleri çıkartıp verdim spreyiFloresan renk deniyo ama ben karanlıkta baktım pek bi maharetini göremedim.Ama karanlıkta malum mor çakmak ışıklarında muntazam görünüyo